Soha nem látott mélységben a Groupon

Szerző: digibiz Forrás: Guardian.co.uk

Címkék: Groupon | tőzsde

2012.
06.05.
15:47

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Facebook és a RIM tőzsdei mélyrepülése negatív hatással van a Groupon részvényeire is, amely mostanra az IPO árának felénél is kevesebbet ér.

A Groupon  - amelyért 2010-ben még 6 milliárd dollárt kínált a Google - hétfőn új mélységbe zuhant a tőzsdén. A Forbes korábban a valaha volt leggyorsabban növekvő vállalatnak nevezte a céget, azonban a tavaly novemberi tőzsdére lépés óta komoly gondokkal küzd.

Hétfőn 8,95 dolláron zártak a vállalat részvényei, ami 7,64%-os csökkenést jelent. Így a cég értéke 5,77 milliárd dollárra zuhant. Az erős esés egyébként még a múlt héten kezdődött, amikor a bennfentesek először kaptak lehetőséget arra, hogy eladják a részüket, és péntekre a kereskedés 9%-os csökkenés mellett zárt.

Eközben a Facebook részvényei is tovább gyengülnek, amelyek hétfőn elérték a 26,9 dolláros mélységet. Ez több mint 10 dollárral kevesebb a 38 dolláros nyitó árnál.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés