Sikeres lehet a The Daily?

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: The Daily; újság; napilap

2011.
02.07.
09:16

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Múlt héten elindult Rupert Murdoch iPad-re tervezett napilapja, a The Daily. A TechCrunch szakértői az újság esélyeit latolgatták. Egyelőre ők sem tudják, milyen jövőt jósoljanak neki, mindenesetre van pár hiányossága az újságnak, mint például, hogy nincsenek aktuális update-ek vagy Twitter lehetőség.

Az oldal fizetőfala könnyen kijátszható, nagyon lassan tölt be, de nagyon jól csomagolt és magával ragadó élmény. A The Daily könnyed, de mégis informatív, szakértők szerint olyan mint amilyennek a Times-nak vagy a Newsweeknek kéne lennie iPad-en (ez inkább egy napi hírmagazin, mint újság) - írja a TechCrunch.

Olvasható néhány komoly jelentés Egyiptom utcáiról könnyed emberi témákkal keverve. Az biztos, hogy mindig van olyan cikk, amit megéri elolvasni. Sőt, mindez videókkal és képekkel illusztrálva kellemes vizuális élményt nyújt.

Már 30 millió dollárt öltek bele a projektbe, és várhatóan heti 500 ezer dollár lesz a működési költségvetése. Ez a fő gyengesége, másrészt az, hogy az app kicsit lassú és gyenge, ráadásul figyelmen kívül hagyja a webet, és nem megoszthatóak a cikkek másokkal. Nincsenek linkek a cikkekben, sem aktuális frissítések. Valamint hiányzik a blogok vagy a Twitter közvetlensége, vagy a hírportálszerűség.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Itthon a repülőjegyek és hotelek árait összevető szájtok kora még nem jött el, de a műszaki cikkek, újabban pedig a drogériai termékek és élelmiszerek árai már számtalan portálon összemérhető. Megnéztük, hogyan és milyen elszámolás alapján működnek ezek az oldalak.

Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés