Rekordot döntöttek az applikáció letöltések

Szerző: digibiz Forrás: PCWorld.com

Címkék: mobil | applikáció | alkalmazás

2012.
01.04.
13:11

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Szinte az egekbe szöktek a mobil applikáció letöltések az ünnepek alatt. Egy mobil elemző cég becslése szerint karácsony és Újév között összesen 1,2 milliárd letöltés történt az iOS App Store-ban és az Android Marketen.

Az iOS és az Android történelmében először sikerült átlépniük az egymilliárd letöltést mindössze egy hét alatt, köszönhetően annak, hogy rengetegen kaptak új készüléket. A legtöbb letöltés az Egyesült Államokból érkezett, számszerint 509 millió, amely az össz adatforgalom 42,3%-a - adta hírül a Flurry mobil elemző és hirdetési vállalat. Adataik szerint 6,8 millió iOS és Android eszközt aktivizáltak karácsony napján, 2011 utolsó hetében pedig már meghaladta a 20 milliót.Természetesen a legtöbb applikációt ez idő alatt a karácsonyt ünneplő országok felhasználói töltötték le, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Németországban. Kína volt az egyetlen olyan ország, ahol nem ünneplik a jeles dátumot, mégis bekerült az első öt közé 99 millió letöltéssel.Arról nincs információ, hogy a letöltött applikációk között milyen arányban szerepeltek a fizetős alkalmazások.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés