Politikáról erotikára váltottak az olvasók

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika

2010.
11.09.
12:52

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

November első hetében nem érdekelte az olvasókat a politika, az őszi szünettel együtt a könnyedebb hírek ideje is eljött. Mindössze egyetlen politikai témájú cikknek sikerült bekerülnie a legolvasottabb huszonöt közé - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

A hideg idő ellenére túlfűtöttek voltak az online olvasók az elmúlt héten, hiszen leggyakrabban erotikus témájú cikkekre kattintottak. Előkelő helyet ért el a legolvasottabb cikkek listáján Ördög Nóra titkos esküvője, és Charlie Sheen válása is, amivel a Cosmopolitan.hu hosszú idő után először jutott be a TOP 10-be. Az X-faktor pedig ismét megnyerte a hírversenyt a Megasztárral szemben, mert az aktuális kiesőről szóló hír minden héten dobogós. Az ötvenes lista második felében már valamivel jobb a helyzet, a hazai politika-gazdaság híreiből négy írással találkozhatunk, míg a sport két helyet küzdött ki magának a bulvár-folyamban.

Median

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés