Places a magyar Facebookon

Szerző: Váraljay Gábriel

Címkék: közösségi oldal | Facebook

2010.
10.29.
19:35

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Biztos forrásból jött az infó, miszerint a Facebook fordításokhoz felkerültek a Places-hez kapcsolódó, lefordítandó kifejezések, úgyhogy valószínűleg 1-2 hónapon belül várható a Places funkció a magyar felületen is.

Ez természetesen csak feltételezés, de elég reálisnak tűnik a közeli bevezetése ennek a funkciónak. Nyilván, hogy a Foursquare, Gowalla és a hasonló szolgáltatások után a Facebook sem akar kimaradni a “jóból" és mint minden más területen is igyekszik lefölözni a már említett szolgáltatások által generált hullámot. A Facebook komolyan gondolja a geolokációs alkalmazásokat, hiszen nem titkolt szándékuk a vállalkozások “megfogása". Az természetesen, hogy Magyarországon, illetve az angolul nem beszélő Európa többi részén mikor indul el a szolgáltatás, az kérdéses. Ami késik nem múlik.

A kérdés csupán az, hogy hány már meglévő Foursquare és / vagy Gowalla felhasználó fog teljes mértékben átnyargalni a Facebook helyszín alapú szolgáltatására?

A bejegyzés írója Váraljay Gabriel, a varaljay.com szerzője.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés