Places a magyar Facebookon

Szerző: Váraljay Gábriel

Címkék: közösségi oldal | Facebook

2010.
10.29.
19:35

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Biztos forrásból jött az infó, miszerint a Facebook fordításokhoz felkerültek a Places-hez kapcsolódó, lefordítandó kifejezések, úgyhogy valószínűleg 1-2 hónapon belül várható a Places funkció a magyar felületen is.

Ez természetesen csak feltételezés, de elég reálisnak tűnik a közeli bevezetése ennek a funkciónak. Nyilván, hogy a Foursquare, Gowalla és a hasonló szolgáltatások után a Facebook sem akar kimaradni a “jóból" és mint minden más területen is igyekszik lefölözni a már említett szolgáltatások által generált hullámot. A Facebook komolyan gondolja a geolokációs alkalmazásokat, hiszen nem titkolt szándékuk a vállalkozások “megfogása". Az természetesen, hogy Magyarországon, illetve az angolul nem beszélő Európa többi részén mikor indul el a szolgáltatás, az kérdéses. Ami késik nem múlik.

A kérdés csupán az, hogy hány már meglévő Foursquare és / vagy Gowalla felhasználó fog teljes mértékben átnyargalni a Facebook helyszín alapú szolgáltatására?

A bejegyzés írója Váraljay Gabriel, a varaljay.com szerzője.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés