Összefogott a Facebook a sajtószabadságért

Szerző: digibiz Forrás: Facebooker.hu

Címkék: Facebook

2011.
01.06.
17:48

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Múlt héten a Facebookon a médiatörvény ellen tiltakozó csoport kapta a legtöbb lájkot, de emellett a ValóVilág és az X-Faktor is jelentősen bővítette rajongói táborát.

Az ImageFactory által készített lista szerint a múlt héten a Facebookon az új magyar médiatörvény foglalkoztatta leginkább a felhasználókat. A törvény ellen létrehozott Egymillióan a magyar sajtószabadságért elnevezésű csoport kapta a legtöbb lájkot a héten, 10 735-en csatlakoztak hozzá ebben az időszakban. Arányaiban azonban a második helyen álló Bátor Tábor érte el a legnagyobb növekedést, 87,7 százalékos növekedéssel. Ezt követi harmadikként az I love Balaton csoport, majd a ValóVilág és ötödik helyre jutott az X-Faktor győztese, Vastag Csaba rajongói oldala.

facebooker.hu

A már említett Bátor Tábor és Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport után harmadikként a Marionnaud Parfüméria érte el a legnagyobb növekedést, majd a ValóVilág műsora és ötödikként a Barbee néven futó fiatal énekesnő.

Facebooker.hu

Úgy tűnik, hogy a magyarok nagyon édesszájúak, a csokoládénak több, mint 127 ezer rajongója van, a Milka csokoládé 12. helyezett, a Túró Rudi 20., míg a Milka másik rajongói csoportja a 34. helyen szerepel majdnem 100 rajongóval. A technikai csoportok közül mindössze a T-Mobile Hungary-nak sikerült bejutni az első 40 legtöbb lájkot kapó csoport közé, huszonharmadikként.


    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Az adat az új olaj

"Az [origo] portál címkehalmaza például szinte kimeríthetetlen. Tartalmazza ugyanis a portál teljes archívumának - közel 400 ezer cikk - címkéit is. Ennyi szöveget képtelenség lett volna utólag kézzel felcímkézni, a feladatot a Szegedi Tudományegyetem Mesterséges Intelligencia Kutatócsoportja által fejlesztett algoritmus végezte el."

"Az adat az új olaj" - interjú az Origo Zrt. távozó tartalomfejlesztési vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés