Összefogott a Facebook a sajtószabadságért

Szerző: digibiz Forrás: Facebooker.hu

Címkék: Facebook

2011.
01.06.
17:48

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Múlt héten a Facebookon a médiatörvény ellen tiltakozó csoport kapta a legtöbb lájkot, de emellett a ValóVilág és az X-Faktor is jelentősen bővítette rajongói táborát.

Az ImageFactory által készített lista szerint a múlt héten a Facebookon az új magyar médiatörvény foglalkoztatta leginkább a felhasználókat. A törvény ellen létrehozott Egymillióan a magyar sajtószabadságért elnevezésű csoport kapta a legtöbb lájkot a héten, 10 735-en csatlakoztak hozzá ebben az időszakban. Arányaiban azonban a második helyen álló Bátor Tábor érte el a legnagyobb növekedést, 87,7 százalékos növekedéssel. Ezt követi harmadikként az I love Balaton csoport, majd a ValóVilág és ötödik helyre jutott az X-Faktor győztese, Vastag Csaba rajongói oldala.

facebooker.hu

A már említett Bátor Tábor és Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport után harmadikként a Marionnaud Parfüméria érte el a legnagyobb növekedést, majd a ValóVilág műsora és ötödikként a Barbee néven futó fiatal énekesnő.

Facebooker.hu

Úgy tűnik, hogy a magyarok nagyon édesszájúak, a csokoládénak több, mint 127 ezer rajongója van, a Milka csokoládé 12. helyezett, a Túró Rudi 20., míg a Milka másik rajongói csoportja a 34. helyen szerepel majdnem 100 rajongóval. A technikai csoportok közül mindössze a T-Mobile Hungary-nak sikerült bejutni az első 40 legtöbb lájkot kapó csoport közé, huszonharmadikként.


    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés