Óriási táblagép verseny lesz idén

Szerző: Szabó Gergely Forrás: Webisztan.blog.hu

Címkék: táblagép | Android

2011.
01.07.
10:35

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A CES-en több táblagépet is bemutattak, ami előrejelzi az idei fogyasztókért vívott nagy versenyt. Többek között videón bemutatták az Android 3.0-t, ami látványos, eredeti és játékos felület.

A CES-en annyi táblagépet mutattak be (nagy a sietség így, az iPad 2 bejelentés előtt), hogy 2 dologban biztosak lehetünk: az egyik az, hogy idén hatalmas lesz a verseny a fogyasztókért, és ebből talán az is következik, hogy megjelennek végre a piacon az olcsó, de megfelelő minőségű tabletek is. A másik, ami majdnem biztos, hogy a táblapiacon hirtelen létrejött tumultusban tuti lesz egy-két cég, akit eltaposnak a nagy tülekedésben.

Na de ez még a jövő. Most nézzük az OS-t, ami miatt egyáltalán érdemes volt belevágni ezeknek a cégeknek a táblagépgyártásba. Az Android 3.0-val a legnagyobb probléma, hogy nagyon megtévesztő a neve. Egyszerűbb lett volna, ha Android Tablet-nek, T1-nek hívják, vagy mittomén. De az androidos mobiltelefonnal rendelkezők egészen idáig arra lettek szoktatva, hogy verziónöveléskor az ő telefonjuk is kicsit jobb lesz. És azt senki nem mondta nekik, hogy lesz egy pont, amikor a mobil OS egyszercsak beleütközik egy falba. Mindegy. Kicsit kusza ez az egész verziózás az Androidnál.

A cikk folytatását itt olvashatja el.

A bejegyzés írója Szabó Gergely, a Webisztan.blog.hu szerzője.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés