Tucatnyi mobileszközt akar piacra dobni a Microsoft

Szerző: digibiz Forrás: Computerworld

Címkék: Steve Ballmer | Microsoft

2010.
07.13.
19:29

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója ígéretet tett arra, hogy az elkövetkező hónapokban Windows-alapú táblagépekkel árasztják el a piacot. Egyszerűen belátta, hogy cége jelentős lemaradásban van az új generációs eszközök piacán.

Steve Ballmer a Washingtonban tartott Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC), nyitó előadásában arra kérte a cég partnereit, hogy tartsanak ki a Microsoft mellett - annak ellenére is, hogy a gyártó jelentős mértékben lemaradt a mobileszközök piacán dúló versenyben. "A partnereink szeretnék tudni, mire számíthatnak" - mondta Ballmer, aki rá kevéssé jellemző módon belátta, hogy cége jelentős lemaradásban van az új generációs eszközök piacán - írja a Computerworld. Ballmer közölte, hogy fejlesztőik gőzerővel dolgoznak, és a windowsos táblagépek néhány hónapon belül megjelenhetnek a boltok polcain. Azért is fontos ez, mert a cloud computing megoldások  továbbfejlesztéséhez nagy szükség van az okos mobileszközök megjelenésére. Ballmer szerint a Dell, a Samsung, a Toshiba és más gyártók közreműködésével néhány hónapon belül egy egész sor, különféle teljesítmény- és árkategóriába tartozó Windowst futtató mobileszköz jelenhet meg a piacon.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés