Offline PayPal fizetés, online Google hitelkártya

Szerző: digibiz Forrás: Origo.hu, Finextra.com

Címkék: Ebay | PayPal | bankkártya | elektronikus fizetés | hitelkártya | online fizetés

2011.
09.16.
15:33

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A PayPal hamarosan olyan kártyát bocsát ki, amellyel az amerikai vásárlók az eBay tulajdonában lévő szájttal partnerségre lépő áruházakban is fizetni tudnak majd, eközben a Google online hitelkártya elindításán dolgozik.

Az eBay a héten egy Los angeles-i rendezvényen jelentette be a PayPal hamarosan induló új szolgáltatását, amely offline vásárlások kifizetését is lehetővé fogja tenni a világ legnépszerűbb online fizetési rendszerét használók számára.

A PayPal-fiókkal rendelkező felhasználóknak mintegy százhúsz ismert amerikai áruházlánc üzleteiben lesz lehetőségük arra, hogy hagyományos bankkártyájuk vagy hitelkártyájuk helyett az online fizetésre használt egyenlegük terhére vásároljanak.

A Reuters beszámolója szerint a PayPal rendszere azt is lehetővé teszi majd a kereskedőknek, hogy a manapság trendinek számító kedvezménykuponokkal jutalmazzák a visszatérő vásárlókat. A PayPallel vásárlóknak lehetőségük lesz arra is, hogy egy-egy vásárlást több részletre bontsanak, az összeg egy részét például bankszámlájukról, egy másikat pedig hitelszámlájukról rendezzék. Várhatóan jövő áprilistól már széles körben működhet a szolgáltatás. 

Eközben a Google online hitelkártya tesztelésébe kezdett a készpénzzel küszködő kisvállalkozások számára, annak érdekében, hogy tovább ösztönözze őket a hirdetésre. Az AdWords Business kártya versenyképes 8,99%-os kamatlábat ígér, ráadásul még éves díjat sem kell fizetni. Csupán annyi kikötés van, hogy a keresőn keresztüli hirdetés feladásra lehet használni. 
    
1 hozzászólás 

2012.
01.25.
11:20

dbalazs25
A paypay Ok, de mi a véleményetek a paypass-ról? Itt van ez a minikártya: http://minu.me/-paypass Szerintetek? Nekem tetszik, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés