Offline PayPal fizetés, online Google hitelkártya

Szerző: digibiz Forrás: Origo.hu, Finextra.com

Címkék: Ebay | PayPal | bankkártya | elektronikus fizetés | hitelkártya | online fizetés

2011.
09.16.
15:33

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A PayPal hamarosan olyan kártyát bocsát ki, amellyel az amerikai vásárlók az eBay tulajdonában lévő szájttal partnerségre lépő áruházakban is fizetni tudnak majd, eközben a Google online hitelkártya elindításán dolgozik.

Az eBay a héten egy Los angeles-i rendezvényen jelentette be a PayPal hamarosan induló új szolgáltatását, amely offline vásárlások kifizetését is lehetővé fogja tenni a világ legnépszerűbb online fizetési rendszerét használók számára.

A PayPal-fiókkal rendelkező felhasználóknak mintegy százhúsz ismert amerikai áruházlánc üzleteiben lesz lehetőségük arra, hogy hagyományos bankkártyájuk vagy hitelkártyájuk helyett az online fizetésre használt egyenlegük terhére vásároljanak.

A Reuters beszámolója szerint a PayPal rendszere azt is lehetővé teszi majd a kereskedőknek, hogy a manapság trendinek számító kedvezménykuponokkal jutalmazzák a visszatérő vásárlókat. A PayPallel vásárlóknak lehetőségük lesz arra is, hogy egy-egy vásárlást több részletre bontsanak, az összeg egy részét például bankszámlájukról, egy másikat pedig hitelszámlájukról rendezzék. Várhatóan jövő áprilistól már széles körben működhet a szolgáltatás. 

Eközben a Google online hitelkártya tesztelésébe kezdett a készpénzzel küszködő kisvállalkozások számára, annak érdekében, hogy tovább ösztönözze őket a hirdetésre. Az AdWords Business kártya versenyképes 8,99%-os kamatlábat ígér, ráadásul még éves díjat sem kell fizetni. Csupán annyi kikötés van, hogy a keresőn keresztüli hirdetés feladásra lehet használni. 
    
1 hozzászólás 

2012.
01.25.
11:20

dbalazs25
A paypay Ok, de mi a véleményetek a paypass-ról? Itt van ez a minikártya: http://minu.me/-paypass Szerintetek? Nekem tetszik, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés