Nyereséges-e a Google?

Szerző: digibiz

Címkék: Google

2011.
04.14.
16:35

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Amikor a Google kihozza első negyedéves jelentését a csütörtöki piaci zárás után, a figyelem központjában a menedzsment, és a költségvetés változási állnak majd.

Azért is fontos ez a pézügyi jelentés, mert a 38 éves Larry Page lett a vezérigazgató a hónap elején, amikor leváltotta az egy évtizede ebben a pozícióban lévő Eric Schmidt-et. A cégnél Page-től várják az innováció növekedését, miközben csökkenne a bürokrácia és folyamatosan versenyben vannak a Facebook-kal és az Apple-el. Sok befektető bizalmatlan azzal kapcsolatban, hogyan veszi át Page 24000 ember vezetését, és a költségvetés irányítását. A Google részvényeinek értéke 8 százalékkal csökkent mióta januárban bejelentették, hogy Page lenne az új vezérigazgató.

Az elemzők mégis úgy látják, hogy a Google bevételei idén is nőni fognak, ahogy az az utóbbi években tapasztalható volt. Rengeteg profitot termelnek majd mobilos és keresőben elhelyezett hirdetésekből, hogy csak a két legfontosabban említsük. Ezek mellett pedig folyamatosan zárkóznak fel a közösségi oldalak reklámpiacának sikereihez, és abban részt is vesznek.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés