Ismét leállt a Telenor szolgáltatása

Szerző: digibiz Forrás: Index.hu / digibiz.hu

Címkék: Telenor

2010.
11.23.
14:55

2 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Áramellátási hiba miatt több mint egy órára leállt a Telenor szolgáltatása. Sem telefonálni nem lehetett, sem a mobilinternetezni, sőt még a saját honlapjuk is elérhetetlenné vált. Sikerült viszonylag hamar megoldaniuk a problémát, ami már nem az első eset volt. A legnagyobb hazai leállást eddig a T-Mobile tudhatja magáénak, ami szinte pont egy éve történt.

Ma dél körül több mint egy órára leállt a Telenor szolgáltatása Budapesten és környékén. Sok helyen nem lehetett telefonálni, nem működött a mobilinternet, illetve a Telenor és a DJuice honlapja is elérhetetlen volt - adta hírül az Index.hu.

BIX

Egy óra körül a Telenor Twitter oldalán jelentette be, hogy helyreállt a szolgáltatás az ország minden részén. A leállást technikai hiba okozta, bár ekkor még nem fejtették ki, hogy ez pontosan mit takar. A hálózat működését helyreállították és minden előfizetőtől elnézést kértek a kellemetlenségekért. A szolgáltatás egy órán keresztül nem volt elérhető. Ennek ellenére fél kettőkor még többen jelezték az Index Fórumán, hogy náluk továbbra sem elérhető a Telenor szolgáltatása. A Telenornál nem most fordult elő először hasonló probléma. Nyáron azonban a vihar okozott gondot nekik, de hamar sikerült megoldaniuk a leállást. Ezúttal a kapcsoló központ áramellátási hibája okozta a hálózatkiesést.
 
Ügyfélszolgálatukat nem sikerült elérjük, valószínűleg nagyon leterheltek lehetnek, mert telefonos és egyben mobilnetes ügyfeleik közül sokan azt hitték, hogy náluk van a hiba és nem a szolgáltatónál.

A Twitteren egyébként sokan végigkövették a helyreállítás menetét. A Netpincér.hu Twitter oldalán  azt közölte, hogy a Telenor leállása őket is érintette, és ezért közel 50 étteremnél "kellett átmenetileg lehúzni a rolót", ráadásul pont ebédidőben.

Az ország mobilos történelmének eddigi legemlékezetesebb leállása 2009. december 3-án volt, akkor a T-Mobile hálózata állt le. Akkor a T-Mobile-nak több mint fél nap kellett a helyreállításhoz.

    
2 hozzászólás 

2013.
05.08.
12:18

Luca
Nálunk a vihar óta akadozik a mobilnet... :OO pl nem nyitja meg a citromailt, és más levelezőoldalakat sem... youtube-on nem játszik le egy zenét sem, és más oldal is nagyon lassan, szinte akadozva jön be :SS örülünk neki, ha egyáltalán bejön!
Ez mind a vihar óta van:// mikorra lesz megjavítva a hálózat? Egyáltalán mi okozza ezt?

2

2010.
11.23.
20:49

Sára Nagy
A Telenor valótlant állított,mert mint szintén előfizetője sajnos 14:30 körül állt helyre a szolgáltatásuk.És úgy vélem kártalanítani kellene az előfizetőket!!!Mert ha a számla csúszik az elnézést nem fogadják el!Tehát ha egy szolgáltatásért fizetünk az legyen megfelelő.Néhány perces csúszás elfogadható,de több órás süket telefon vonal felháborító!!!!

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

Magyar fejlesztés az e-vámügy

Június közepe óta létezik egyablakos, elektronikus vámügyintézés Magyarországon, amitől az ügyintézés felgyorsulását és leegyszerűsödését várják, kisebb költségért. A magyar fejlesztés egyedi, sehol ennyi hatóságot nem hangoltak össze az EU projektjében. Szántó Tamást, a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ elnökhelyettesét kérdeztük az új rendszerről.

Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés