Nem hiteles CIB bank kivonat

Szerző: digibiz

Címkék: CIB

2011.
02.03.
11:55

2 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Beszálltam egy cégbe, új társasági szerződés, minden ment elektronikusan, aztán jött a CIB bank.

Beszálltam egy cégbe, új társasági szerződés, minden ment elektronikusan, három nap alatt, szuper. Teljesen úgy érzetem, mint a Belga számban, hogy ez már Nyugat Amerika. Aztán mentem ügyet intézni ahogy kell. És elérkeztem a CIB bankhoz, és nyugat Amerikából gyorsan kelet Szibéria lett. Kérték, hogy amit kaptam eddig elektronikusan azt küldjem át, szuper, raktam ki a netbookot a pultra, hogy máris. Széles mosollyal, hogy nahát, megy minden. És akkor közölték velem, hogy kell egy harminc napnál nem régebbi, közjegyző által hitelesített cégkivonat. Mi van? A cégkivonat online letölthető, akár a bank is lekérheti. A személyi adataimat pedig ott helyben ellenőrizheti. De a CIB nem. Ő elküld a közjegyzőhöz, aki ugyanazt az adatbázist megnézi, letölti a kivonatot, megnézi az adataimat, majd aláírja, hogy én ott jártam nála és letöltöttük ezt a papírt. És a bank boldog lesz, gondolom beteszi az aktába. Ebben az esetben az állam beelőzte a CIB bankot, egy teljesen online folyamatba a piac betesz egy offline féket. Csak. Szerintem szedniük kellene a lábukat,  hosszú az út Szibériából Amerikába, persze csak ha Európa felé indulnak el.

    
2 hozzászólás 

2012.
02.02.
12:47

Picibb Hofi
A CIB-ről annyit, hogy a legtöbb PSZAF ajánlást ők kapják az OTP után, persze negatív irányban. Az OTP pedig csak a mérete miatt kap többet.
megéri nekik a pereskedés, mert ha 2000 paraszton nyernek 10.000 Ft-ot a' la paraszt, és a felügyelet alacsonyabb bírságot ad, még mindíg pozitívan jönnek ki. Szerintetek miért csak nálunk ilyen? Az anyabank országában már nem lenne CIB fiók, ha így dolgozhatnának. Undorító bank ez is.

2

2011.
02.16.
10:30

Zoltán
Minden magyar BANK, függetlenül, hogy CIB, vagy OTP az a bank, kötelezően ezt az ostoba procedúrát köteles elvégezni, mert az ÍROTT dokumentum a passzus. Kérem szépen, ezek még a szemüknek sem hihetnek online. :)

Ostoba emberek, csak ostoba törvényeket hozhatna ,azt meg ostobán lehet csak végrehajtani!

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Visszanyalt a fagyi

A Buzz jogsértései miatt indított jogi hajcihőt végül peren kívül sikerült rendeznie a Google-nek, de így is 2 milliárd forintnak megfelelő összegbe és egy fájóan népszerű videó elterjedésébe került az azóta megbukott termékük agresszív bevezetőkampánya.

Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés