Nem hiteles CIB bank kivonat

Szerző: digibiz

Címkék: CIB

2011.
02.03.
11:55

2 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Beszálltam egy cégbe, új társasági szerződés, minden ment elektronikusan, aztán jött a CIB bank.

Beszálltam egy cégbe, új társasági szerződés, minden ment elektronikusan, három nap alatt, szuper. Teljesen úgy érzetem, mint a Belga számban, hogy ez már Nyugat Amerika. Aztán mentem ügyet intézni ahogy kell. És elérkeztem a CIB bankhoz, és nyugat Amerikából gyorsan kelet Szibéria lett. Kérték, hogy amit kaptam eddig elektronikusan azt küldjem át, szuper, raktam ki a netbookot a pultra, hogy máris. Széles mosollyal, hogy nahát, megy minden. És akkor közölték velem, hogy kell egy harminc napnál nem régebbi, közjegyző által hitelesített cégkivonat. Mi van? A cégkivonat online letölthető, akár a bank is lekérheti. A személyi adataimat pedig ott helyben ellenőrizheti. De a CIB nem. Ő elküld a közjegyzőhöz, aki ugyanazt az adatbázist megnézi, letölti a kivonatot, megnézi az adataimat, majd aláírja, hogy én ott jártam nála és letöltöttük ezt a papírt. És a bank boldog lesz, gondolom beteszi az aktába. Ebben az esetben az állam beelőzte a CIB bankot, egy teljesen online folyamatba a piac betesz egy offline féket. Csak. Szerintem szedniük kellene a lábukat,  hosszú az út Szibériából Amerikába, persze csak ha Európa felé indulnak el.

    
2 hozzászólás 

2012.
02.02.
12:47

Picibb Hofi
A CIB-ről annyit, hogy a legtöbb PSZAF ajánlást ők kapják az OTP után, persze negatív irányban. Az OTP pedig csak a mérete miatt kap többet.
megéri nekik a pereskedés, mert ha 2000 paraszton nyernek 10.000 Ft-ot a' la paraszt, és a felügyelet alacsonyabb bírságot ad, még mindíg pozitívan jönnek ki. Szerintetek miért csak nálunk ilyen? Az anyabank országában már nem lenne CIB fiók, ha így dolgozhatnának. Undorító bank ez is.

2

2011.
02.16.
10:30

Zoltán
Minden magyar BANK, függetlenül, hogy CIB, vagy OTP az a bank, kötelezően ezt az ostoba procedúrát köteles elvégezni, mert az ÍROTT dokumentum a passzus. Kérem szépen, ezek még a szemüknek sem hihetnek online. :)

Ostoba emberek, csak ostoba törvényeket hozhatna ,azt meg ostobán lehet csak végrehajtani!

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iWiW vagy myVip?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés