Minden képünk a Twitteren

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Twitter

2011.
08.23.
13:34

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Twitteren már a profilban is látszódni fognak a felhasználók fotói. Függetlenül attól, hogy a Twitter saját fotófeltöltőjével, vagy más oldalakon keresztül, mint a Yfrog, a Twitpic, vagy az Instagram, teszünk fel képeket a mikroblogra, azok mind megjelennek, hogy minél többet eláruljanak a tweetelőről.

A Twitter-en mostantól minden felhasználónak saját galériája lesz. Ebbe azok a képek kerülnek be, amelyeket a mikroblog által támogatott képmegosztókra töltöttek fel a felhasználók és azokat kiposztolták a Twitterre. A galériában a legutóbbi 100 feltöltés látható majd, 2010 januárjáig visszamenőleg.

A profilokra kattintva egyből láthatóak lesznek a legfrissebb képek, továbblépve pedig az összes megtekinthető a tweet szövegével együtt. Természetesen nagy méretben is láthatóak a képeket. 

Ez a frissítés annak része, hogy a Twitter folyamatosan ösztönzi a felhasználókat arra, hogy képtartalmakat osszanak meg egymással és a világgal, most már nem csak az erre létrejött oldalakon keresztül, de a Twitteren is. Próbálják elérni, hogy az emberek ne csak úgy gondoljanak a Twitterre mint egy 140 karakteres üzeneteket megjelenítő szolgáltatásra, hanem összetettebb, színesebb kép alakuljon ki róla. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés