Minden képünk a Twitteren

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Twitter

2011.
08.23.
13:34

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Twitteren már a profilban is látszódni fognak a felhasználók fotói. Függetlenül attól, hogy a Twitter saját fotófeltöltőjével, vagy más oldalakon keresztül, mint a Yfrog, a Twitpic, vagy az Instagram, teszünk fel képeket a mikroblogra, azok mind megjelennek, hogy minél többet eláruljanak a tweetelőről.

A Twitter-en mostantól minden felhasználónak saját galériája lesz. Ebbe azok a képek kerülnek be, amelyeket a mikroblog által támogatott képmegosztókra töltöttek fel a felhasználók és azokat kiposztolták a Twitterre. A galériában a legutóbbi 100 feltöltés látható majd, 2010 januárjáig visszamenőleg.

A profilokra kattintva egyből láthatóak lesznek a legfrissebb képek, továbblépve pedig az összes megtekinthető a tweet szövegével együtt. Természetesen nagy méretben is láthatóak a képeket. 

Ez a frissítés annak része, hogy a Twitter folyamatosan ösztönzi a felhasználókat arra, hogy képtartalmakat osszanak meg egymással és a világgal, most már nem csak az erre létrejött oldalakon keresztül, de a Twitteren is. Próbálják elérni, hogy az emberek ne csak úgy gondoljanak a Twitterre mint egy 140 karakteres üzeneteket megjelenítő szolgáltatásra, hanem összetettebb, színesebb kép alakuljon ki róla. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Google vagy Yahoo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés