Minden képünk a Twitteren

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Twitter

2011.
08.23.
13:34

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Twitteren már a profilban is látszódni fognak a felhasználók fotói. Függetlenül attól, hogy a Twitter saját fotófeltöltőjével, vagy más oldalakon keresztül, mint a Yfrog, a Twitpic, vagy az Instagram, teszünk fel képeket a mikroblogra, azok mind megjelennek, hogy minél többet eláruljanak a tweetelőről.

A Twitter-en mostantól minden felhasználónak saját galériája lesz. Ebbe azok a képek kerülnek be, amelyeket a mikroblog által támogatott képmegosztókra töltöttek fel a felhasználók és azokat kiposztolták a Twitterre. A galériában a legutóbbi 100 feltöltés látható majd, 2010 januárjáig visszamenőleg.

A profilokra kattintva egyből láthatóak lesznek a legfrissebb képek, továbblépve pedig az összes megtekinthető a tweet szövegével együtt. Természetesen nagy méretben is láthatóak a képeket. 

Ez a frissítés annak része, hogy a Twitter folyamatosan ösztönzi a felhasználókat arra, hogy képtartalmakat osszanak meg egymással és a világgal, most már nem csak az erre létrejött oldalakon keresztül, de a Twitteren is. Próbálják elérni, hogy az emberek ne csak úgy gondoljanak a Twitterre mint egy 140 karakteres üzeneteket megjelenítő szolgáltatásra, hanem összetettebb, színesebb kép alakuljon ki róla. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Közösségi médaikonzerv

A myVIP-re naponta 220.000 hozzászólás és 200.000 képfeltöltés érkezik, több mint 40 millió képet és 700.000 videót tárolnak, ez átlagosan 200.000 képfeltöltést jelent. Az iWiW jelenleg 56 millió fényképet tárol, a felhasználók naponta 30 ezer képet kommentelnek, és 120 ezer új fotót töltenek fel az oldalra.

Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés