Kinevezték a netes traffipax projektért felelős Sőrés Tamást

Szerző: digibiz Forrás: digibiz.hu

Címkék: Microsoft | Sőrés Tamás

2010.
04.14.
12:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Sőrés Tamás 2000-ben kezdett a Microsoftnál, ez idő alatt felelt a magyar kormányzat egyik legnagyobb horderejű, egyúttal nemzetközi érdeklődést is kiváltott Microsoft CRM projektjéért is. Új feladatai közé tartozik majd többek között az MS Dynamics termékcsalád pozíciójának megerősítése.

Április 15-től Sőrés Tamás vezeti a Microsoft Magyarország Üzleti Megoldások (MBS: Microsoft Business Solutions) ágazatát. Sőrés Tamás feladatai közé tartozik majd az egyes vállalati megoldási termékcsoportok (többek között az MS Dynamics termékcsalád, amely teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál a kkv-k számára) pozíciójának megerősítése és a divízió átfogó stratégiájának kialakítása.

nyugat.huAz elmúlt időszakban betöltött pozíciójában (Industry Market Development Manager) a kiemelt kormányzati intézményekkel való kapcsolattartás mellett olyan, meghatározóan fontos állami projektekért volt felelős, mint például a TrafficPOINT, amely a magyar kormányzat egyik nagy horderejű, nemzetközi érdeklődést is kiváltó Microsoft CRM projektje. A hazai fejlesztésű, úgynevezett trafficPOINT úgy működik, hogy a sebességmérő elkészíti a fényképfelvételt, továbbítja a rendőrség központjába, ahol rendszer a kép alapján automatikusan felismeri a rendszámot, annak ismeretében lekérdezi az üzembentartó adatait a központi nyilvántartásokból, és előkészíti az ügyintézők számára a határozatot, mindezt pedig másodpercek alatt. 

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

Magyar fejlesztés az e-vámügy

Június közepe óta létezik egyablakos, elektronikus vámügyintézés Magyarországon, amitől az ügyintézés felgyorsulását és leegyszerűsödését várják, kisebb költségért. A magyar fejlesztés egyedi, sehol ennyi hatóságot nem hangoltak össze az EU projektjében. Szántó Tamást, a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ elnökhelyettesét kérdeztük az új rendszerről.

Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés