Megújult a Twitter

Szerző: digibiz Forrás: PC Advisor

Címkék: Twitter

2011.
12.09.
13:27

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Csütörtök este megújult a Twitter, amely számottevő átalakításon esett át. Többek között Főoldal, Kapcsolat, Felfedező és Profil gombokkal bővült, az üzleti oldalak pedig jobban képviselik a márka jegyeket.

A mikroblog szolgáltatás új felülete - amely nem csak a weben, hanem mobilon is elérhető - négy új gombbal bővült, amelyek révén mélyebb és élvezetesebb kommunikáció alakulhat ki az oldalon.
 
"Egyszerűsítettük a designt annak érdekében, hogy a korábbiaknál könnyebb legyen követni azt a témát, ami érdekli a felhasználót, így egyszerűbben tud kapcsolatba lépni más emberekkel, és új témák felfedezését is megkönnyíti" - írja a Twitter blogjában.
 
A Discover vagyis a Felfedező aloldal széles választékban ajánl tweeteket, új sztorikat és olyan felhasználókat, akiknek hasonló az érdeklődési körük illetve a nem esik távol a lakhelyük. Minél többet használja valaki a Twittert, annál több és relevánsabb ajánlatokat kap.
 
A Home vagyis a Főoldal helyettesíti a meglévő Timeline-t és itt jelennek meg a tweetek, a fotók és az egyéb tartalmak, amelyek mostantól bele vannak ágyazva a követett felhasználók tweetjeibe.
 
A Connect vagyis a Kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy helyen lássa a követőit, csakúgy mint azokat, akik retweetelték, megemlítették vagy a kedvencüknek jelölték az egyik bejegyzését.
 
Ez a három gomb a bal felső sarokba került, míg a Me vagyis a profilt rejtő gomb, a keresőmező és az új tweet gomb a jobb felső sarokba.
 
A Twitter mellett a tulajdonában álló Tweetdeck is tükrözi a designváltást. A Twitter elmondása alapján az elkövetkező hetekben folyamatosan fog megújulni a szolgáltatás az összes felhasználónál, amely a következő év első negyedévében fog lezárulni.
 
Nem csak a személyes oldalak újultak meg, hanem elindultak a céges oldalak, amelyek nagy, szerkeszthető fejléccel rendelkeznek, és lehetőség van Promotált Tweeteket is posztolni. Továbbá a képek és a videók is látványosabban jelennek meg az üzleti oldalakon. Első körben 21 cég hozhatta létre az új üzleti oldalát, köztük a Dell, a HP, a Coca-Cola és a McDonalds'.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés