Megújult a Twitter

Szerző: digibiz Forrás: PC Advisor

Címkék: Twitter

2011.
12.09.
13:27

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Csütörtök este megújult a Twitter, amely számottevő átalakításon esett át. Többek között Főoldal, Kapcsolat, Felfedező és Profil gombokkal bővült, az üzleti oldalak pedig jobban képviselik a márka jegyeket.

A mikroblog szolgáltatás új felülete - amely nem csak a weben, hanem mobilon is elérhető - négy új gombbal bővült, amelyek révén mélyebb és élvezetesebb kommunikáció alakulhat ki az oldalon.
 
"Egyszerűsítettük a designt annak érdekében, hogy a korábbiaknál könnyebb legyen követni azt a témát, ami érdekli a felhasználót, így egyszerűbben tud kapcsolatba lépni más emberekkel, és új témák felfedezését is megkönnyíti" - írja a Twitter blogjában.
 
A Discover vagyis a Felfedező aloldal széles választékban ajánl tweeteket, új sztorikat és olyan felhasználókat, akiknek hasonló az érdeklődési körük illetve a nem esik távol a lakhelyük. Minél többet használja valaki a Twittert, annál több és relevánsabb ajánlatokat kap.
 
A Home vagyis a Főoldal helyettesíti a meglévő Timeline-t és itt jelennek meg a tweetek, a fotók és az egyéb tartalmak, amelyek mostantól bele vannak ágyazva a követett felhasználók tweetjeibe.
 
A Connect vagyis a Kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy helyen lássa a követőit, csakúgy mint azokat, akik retweetelték, megemlítették vagy a kedvencüknek jelölték az egyik bejegyzését.
 
Ez a három gomb a bal felső sarokba került, míg a Me vagyis a profilt rejtő gomb, a keresőmező és az új tweet gomb a jobb felső sarokba.
 
A Twitter mellett a tulajdonában álló Tweetdeck is tükrözi a designváltást. A Twitter elmondása alapján az elkövetkező hetekben folyamatosan fog megújulni a szolgáltatás az összes felhasználónál, amely a következő év első negyedévében fog lezárulni.
 
Nem csak a személyes oldalak újultak meg, hanem elindultak a céges oldalak, amelyek nagy, szerkeszthető fejléccel rendelkeznek, és lehetőség van Promotált Tweeteket is posztolni. Továbbá a képek és a videók is látványosabban jelennek meg az üzleti oldalakon. Első körben 21 cég hozhatta létre az új üzleti oldalát, köztük a Dell, a HP, a Coca-Cola és a McDonalds'.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Vatera vagy Teszvesz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés