Megkaphatná a Média Hungary a Club Tihanyt (frissítve)

Szerző: digibiz Forrás: digibiz.hu

Címkék: Média Hungary | Club Tihany | Holman Endre | Csermely Ákos

2010.
05.13.
11:16

5 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Ma délelőtt a Holman Endre által igazgatott Generál Média csoport érdekes ajánlatot tett Csermelyéknek. A Generál Média teljesen ingyen átengedi az általa lefoglalt, és leelőlegezett Club Tihany szállodát, amennyiben a Média Hungary szervezői a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1%-át felajánlja egy gyermekklinikának.

Tegnap bejárta a hazai közösségi oldalakat Csermely Ákos üzenete: "Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy a Media Hungary konferencia új helyszíne: Balatonfüred Szabadidő és Konferencia Központ. Ma délelőtt azonban a Holman Endre által igazgatott Generál Média csoport érdekes ajánlatot tett Csermelyéknek.

A Media Hungary atyját útközben értük el, éppen terepszemlét tartott az új rendezvényhelyszínen. Arra a kérdésre, hogy mit szól az ajánlathoz, csupán annyit mondott, hogy nem olvasta még a közleményt, nyilatkozni sem hajlandó a sajtósa és ügyvédje nélkül. Annyi azonban kiderült, hogy egészen máig senki nem tudhatta, hogy ki áll a Club Tihany május 17-19 -es kibérlése mögött. Csermely Ákos tegnapi sajtótájékoztatóján bemutatta azt a levelet, amelyben a Club Tihany eláll a szerződéstől és a "titokzatos harmadik félről" is beszélt, de újságírói kérdésre az ő kilétéről nem kívánt nyilatkozni.

A Club Tihany esti közleményében tudatta: már korábban felvették a kapcsolatot Csermely Ákossal, aki elzárkózott a személyes találkozótól. Szerintük a főszervező "az első pillanattól kezdve pontosan tudta, hogy melyik az a cég, amelynek hónapokkal korábban szerződése volt a Club Tihany Zrt.-vel, amely szerződés kizárja a Média Hungary megrendezését a Club Tihanyban. Az adott cég tulajdonosát, ügyvezetőjét Csermely Ákos évek óta ismeri" - olvasható a közleményben, ami leszögezi, hogy "A Média Hungary című rendezvény szervezője annak ellenére hirdette meg az idei találkozót, hogy tudta, nincs még szerződése a helyszínként megjelölt Club Tihannyal".

Dr. Ruttner György, a Média Hungária cég jogi képviselője a Kreatív Online-nak elmondta, hogy három jogalapra hivatkozva be fogják beperelni a Club Tihanyt; a Média Hungária jó hírnevének megsértéséért, a tényleges károkért valamint az elmaradt jövedelmekért. "Alea iacta est, vagyis a kocka már el van vetve" - emelte ki Ruttner.

Olvassa el blogbejegyzésünket - Média Hungary - Ha elmaradna, mi maradna?

Holman Endre -Az ajánlat

"Az idei Média Hungary helyszínváltozása kapcsán tény, hogy a Generál Média cégcsoportunk egyik részlege nagyszabású rendezvényt szervezett az ingatlanszakmának a Club Tihanyba, de amint kiderült a két esemény időpontjának ütközése, azon voltunk, hogy mindenki számára megnyugtató megoldást találjunk" - olvasható a Generál Média mai sajtóközleményében, amiben a szervezők kiemelik: a Média Hungary az összefogást, a szakma egységét is szimbolizálja.

A Generál Média teljesen ingyen átengedi az általa lefoglalt, és leelőlegezett Club Tihany szállodát, és nagy tisztelettel kéri Csermely Ákos Urat, hogy fogadja el a Club Tihanyt rendezvénye helyszínéül, mert a szakma képviselőinek csúcstalálkozójához hagyományosan hozzátartozott az egész napos, és esti kötetlen, de közös kikapcsolódás, ami a módosított helyszínen kivitelezhetetlen. Cserébe a Generál Média annyit kér, hogy a szervező Csermely Ákos Úr a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1%-át ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának. "Amennyiben Csermely Ákos Úr nem él ajánlatunkkal, úgy cégünk nagy szeretettel, és tisztelettel a szokott időben, helyen és módon várja a résztvevőket saját média rendezvényén, mindezt ingyen." - írja a közleményében Holman.
    
5 hozzászólás 

2010.
05.18.
08:07

A nem vicc!
Csermely Úr érdekes figura: A pénzért bármire képes és törtető csoportja, most igen jól bele futott a beton falba! Ideje megnéznie, miért vágták arcon! 100 millióért? Nem az sem 100M csak...

Az jelentősen több és nem beszélve a sok egyébről, mert hát Sthol Buci után szabadon, száll a por fennen a magasban édes kis angyalom...jajj de szép ez a nóta...

A sok álmédiás, önmámorosító buliján bele szagolhatna a levegőbe a kutató csoport kutyája :)

5

2010.
05.14.
09:41

bpelhos
Írás felénél elvesztem. Jó lett volna egy összefoglaló az ilyen gyengébb képességűeknek, mint én: ki tett kinek keresztbe? most akkor direkt? ki a jó fiú a történetben?

4

2010.
05.13.
22:49

szerk3
Kedves áldigibiz! Objektívek vagyunk, nekünk így éri meg :)

3

2010.
05.13.
20:19

digibiz
a digibiz épp kinek a szekerét tolja?

2

2010.
05.13.
12:34

Biller
Csermelynek lefőtt a kávé... ideje új üzletet keresni magának.

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés