Megindult a Facebook

Szerző: digibiz Forrás: Wall Street Journal

Címkék: Facebook | The Washington Post | Spotify

2011.
09.23.
10:55

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Facebook számos médiacéggel és kisebb fejlesztői vállalattal kialakított partneri kapcsolatot mutatott be, és egy rakás új funkciót a tegnapi f8 konferencián.

A Facebooktöbbek között olyan partnereket tudhat maga mellett, mint a Washington Post Co., az online zeneszolgáltató, a Spotify, és a videó szolgáltató, a Netflix.

A közösségi oldal bemutatta új zene, mozi és szervezői funkcióit, amellyel méltán kel versenyre a Google-lel, sőt még az Apple-lel is. A profil oldalt hamarosan Timeline-nal frissítik, amely időrendi sorrendben gyűjti a felhasználó tevékenységét, fotóit, videóit, és összességében az életét. Az új valós idejű hírsáv pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók több kisebb frissítést is lássanak az ismerőseik részéről. 

"A következő korszakot az applikációk és az elkötelezettség mélyítése fogja meghatározni" - mondta Mark Zuckerberg az eseményen, ahol bejelentett az open graph tervét is, így nyitottá válna a Facebook harmadik fél applikációja előtt is. 

A médiacégekkel kötött partneti viszony a web használat megváltozását jelzi, hiszen a forgalom nagy része már a Facebookról érkezik. Ennek értelmében a felhasználók a Facebook elhagyása nélkül olvashatják majd a Washington Post cikkeit. A lépés hatására fiatalabb olvasókat szeretnének maguk köré gyűjteni. 

A svéd Spotify segítségével a felhasználók a hírsávban fogják látni a zenéket és meg is hallgathatják azokat, így sokkal személyesebbé válik a zenehallgatás élménye. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés