Megérkezett a Chrome 10

Szerző: digibiz

Címkék: Chrome10

2011.
03.10.
15:08

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Google kihozta a Chrome 10-es verzióját. Csak hogy tisztában legyünk a fejleményekkel, és a fejlesztés gyorsaságával, egy éve még csak Chrome 4 volt.

Bár a Google azt mondja, a verziószám nem nagy dolog, a Chrome 10 mégis sok fontos újítást tartalmaz. 23 biztonsági fejlesztés van benne, és végre egy verzió, amiben van GPU gyorsítás. Természetesen helyet kaptak még többek között háttérben futó alkalmazások, out-of-date-plugin emlékeztető, Crankshaft JavaScript fordító, egyszerűbb új oldal megnyitási funkció,és stabilabb JavaScript kezelő. Összességében egy sokkal gyorsabb böngészőt kaptunk, mint a Chrome 9.

A Microsoft március 14-re teszi az IE9 megjelenését, és a Mozilla is kiadta az új Firefox RC-t. Mindkettőnek vannak előnyei a ConcievablyTech felmérése szerint. Az IE9 például nagyon jó a hardveres gyorsításban, a Firefox 4 RC1 pedig jobb JavaScriptes teljesítményt mutat. Melléjük érkezett meg tehát az új Chrome.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés