Megérkezett a Chrome 10

Szerző: digibiz

Címkék: Chrome10

2011.
03.10.
15:08

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Google kihozta a Chrome 10-es verzióját. Csak hogy tisztában legyünk a fejleményekkel, és a fejlesztés gyorsaságával, egy éve még csak Chrome 4 volt.

Bár a Google azt mondja, a verziószám nem nagy dolog, a Chrome 10 mégis sok fontos újítást tartalmaz. 23 biztonsági fejlesztés van benne, és végre egy verzió, amiben van GPU gyorsítás. Természetesen helyet kaptak még többek között háttérben futó alkalmazások, out-of-date-plugin emlékeztető, Crankshaft JavaScript fordító, egyszerűbb új oldal megnyitási funkció,és stabilabb JavaScript kezelő. Összességében egy sokkal gyorsabb böngészőt kaptunk, mint a Chrome 9.

A Microsoft március 14-re teszi az IE9 megjelenését, és a Mozilla is kiadta az új Firefox RC-t. Mindkettőnek vannak előnyei a ConcievablyTech felmérése szerint. Az IE9 például nagyon jó a hardveres gyorsításban, a Firefox 4 RC1 pedig jobb JavaScriptes teljesítményt mutat. Melléjük érkezett meg tehát az új Chrome.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés