Elindult a távközlési szolgáltatók árösszehasonlító oldala

Szerző: digibiz Forrás: HWSW.hu

Címkék: telko.hu | Tantusz | távközlés

2010.
11.29.
10:22

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Egy új hazai weboldal, a telko.hu összegyűjti a magyar távközlési szolgáltatók ajánlatait , így megkönnyíti az összehasonlítást és a választást. Egyelőre csak tájékoztatást szolgáltja, de idővel a biztosítási alkuszoknál évek óta nagy sikerrel működő üzleti modell megjelenését tűzték ki célul a befektetők. Hasonló módon működő oldal már létezik, ám annak használata jóval bonyolultabb.

A telko.hu elsődleges célja az, hogy segítse a felhasználót abban, hogy el tudja dönteni, melyik szolgáltató ajánlatával éljen. Lehet válogatni mobil, fix telefon, szélessáv, mobilnet, műholdas és kábel tévé valamint kombinált csomagok közül. Az ajánlatok összehasonlíthatóak mind ár, mind szolgáltatások szempontjából. A weboldalon szereplő ajánlatok különböző szempontok szerint szűrhetők és rendezhetők. Az irányítószám megadásával, eltűnnek azok a szolgáltatások, melyek a lakhelyünkön nem elérhetőek.A telko.hu naprakész, ígértük szerint adatbázisát folyamatosan bővítik. Gyakorlatilag az összes szolgáltató megtalálható az oldalon. A választás saját ajánlásukkal is segítik. A telko.hu ajánlásával megjelölést távközlésben jártas szakemberek adják, ők választják ki az általuk legjobbnak tartott ajánlatot.

Egyelőre nincs direkt összeköttetés a telko.hu és a telekommunikációs szolgáltató weboldala közt. Várkonyi Ádám, ügyvezető igazgató elmondta a HWSW-nek, hogy idővel ez mindenképpen változni fog, a cég hosszú távú tervei közt szerepel a biztosítási alkuszoknál már évek óta sikeresen működő üzleti modell bevezetése. Vagyis az új előfizető a telko.hu közvetítésével köthetne szerződést új szolgáltatójánál, vagy szerződhetne át egyik szolgáltatótól a másikhoz.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság évekkel ezelőtt elindított egy hasonló ár összehasonlító oldalt, tájékoztató oldal, a Tantuszt. A keresés azonban itt jóval bonyolultabb, először a saját felhasználói szokásainkról kell beszámolni, és csak ezután juthatunk el a megfelelő ajánlatokig.

    
1 hozzászólás 

2016.
08.25.
17:32

Vellvah
Hasznos weboldal volt, de sajnos nem elérhető már. A mobilpiacon a https://www.tarifaexpert.hu/ olyan oldal, ami hasonló.

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

ÜGYFÉLKAPU

Bár karbantartás miatti leállások a jövőben is várhatók, az ügyfélkapu köszöni szépen, rekord látogatottság mellett működik. A közel ötmilliárdos EU-s finanszírozású rendszer fejlesztéséről Oláh Istvánt, az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatot és a Kormányzati Portált üzemeltető Kopint-Datorg Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

Két éven belül illeték is fizethető az ügyfélkapun keresztül - interjú Két éven belül illeték is fizethető az ügyfélkapun keresztül - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés