Majdnem két font a királyi esküvő

Szerző: digibiz Forrás: Reuters.com

Címkék: esküvő | alkalmazás

2011.
04.07.
13:07

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Kedden mutatták be a brit udvar első hivatalos alkalmazását, ami nem meglepően Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő házassága miatt a korábbi királyi esküvőkkel van tele.

A Royal Collection által kiadott "Royal App" 7 korábbi híres esküvőről ad információkat, mint Viktória királynő és Albert herceg, vagy Károly és Diana mennyegzője. Az alkalmazás rengeteg adatot és képet tartalmaz például a ruhákról, ékszerekről, ajándékokról, a kivitelezés stílusa pedig az udvar eleganciáját követi. A készítők szerint pont megfelelő arra, hogy történelmi kontextusba helyezze az idei esküvőt, melyre április 29-én kerül majd sor.

A Royal App április 18-tól lesz elérhető a felhasználók számára Apple és Android platformokra, 1,79 fontért. Elindulásával ez a királyi család legutóbbi nagy lépése a digitális világ meghódítására a Twitter, Facebook és YouTube regisztrációk után. Valóban azonban nem ez az első alkalmazás a témában, hiszen múlt hónapban az iPad felhasználók számára kiadtak egy app-ot, ami Vilmos herceg esküvőjéről szolgál a legfrissebb hírekkel.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés