Majdnem két font a királyi esküvő

Szerző: digibiz Forrás: Reuters.com

Címkék: esküvő | alkalmazás

2011.
04.07.
13:07

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Kedden mutatták be a brit udvar első hivatalos alkalmazását, ami nem meglepően Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő házassága miatt a korábbi királyi esküvőkkel van tele.

A Royal Collection által kiadott "Royal App" 7 korábbi híres esküvőről ad információkat, mint Viktória királynő és Albert herceg, vagy Károly és Diana mennyegzője. Az alkalmazás rengeteg adatot és képet tartalmaz például a ruhákról, ékszerekről, ajándékokról, a kivitelezés stílusa pedig az udvar eleganciáját követi. A készítők szerint pont megfelelő arra, hogy történelmi kontextusba helyezze az idei esküvőt, melyre április 29-én kerül majd sor.

A Royal App április 18-tól lesz elérhető a felhasználók számára Apple és Android platformokra, 1,79 fontért. Elindulásával ez a királyi család legutóbbi nagy lépése a digitális világ meghódítására a Twitter, Facebook és YouTube regisztrációk után. Valóban azonban nem ez az első alkalmazás a témában, hiszen múlt hónapban az iPad felhasználók számára kiadtak egy app-ot, ami Vilmos herceg esküvőjéről szolgál a legfrissebb hírekkel.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés