Limitál a Netflix

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Netflix

2011.
09.07.
11:29

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Netflix korlátozhatja azt, hogy hány filmet nézhet egyszerre a felhasználó, ami összefügg a cég árainak emelkedésével.

Ez a változtatás főleg a családi előfizetéseknél okozhat problémát, ahol sokszor előfordul, hogy a család egy része például Xbox-on néz egy filmet, egy másik tagja pedig iPad-en. A Stop The Cap weboldal szerint a Netflix-nél mindig adott volt az a szabály, hogy egy időben csak egy filmet lehet nézni, ha a csak streaming előfizetéseket nézzük. Azonban korábban nem alkalmazták a korlátozást, szeptember 1-től viszont igen, ami az áremelkedés bevezetésének dátuma is volt.

Mostantól, ha valakinek olyan előfizetése van, amely nem engedélyezi egyszerre több tartalom elindítását, akkor a lejátszó kiírja, hogy a felhasználó számára nem engedélyezett egy újabb videó megnyitása. A Mashable tesztje alapján azonban ez a korlátozás nem vonatkozik a televíziós műsorokra, mert korlátozás nélkül lehet nézni egy filmet és egy tévéműsort egyszerre, viszont két filmet ezzel szemben már nem.

A Netflix bevételei jelenleg szárnyalnak, viszont számolnak kieséssel, előfizetések visszamondásával az áremelkedések és egyéb új szabályozások miatt. Az csak idővel derül ki, hogy a felhasználók hogyan fogadják például az említett korlátozás tényleges bevezetését. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés