Leáraz a HP

Szerző: digibiz Forrás: CNN

Címkék: HP

2011.
08.23.
13:32

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Nem ment jól a HP táblagépe, változtatnak az üzleti modellen, és közben drasztikusan csökkentik az éppen piacra dobott termékek árait, így gyakorlatilag diszkont áron lehet azokhoz hozzájutni.

Bryna Corcoran, a HP szóvivője elmondta, hogy a vállalat a héten újra feltöltik a polcokat az akciós készülékekkel. A TouchPad-eket 99 és 149 dolláros áron lehet majd  megvenni, a Pre3 okostelefont pedig 75 dollárért értékesítik, ezeket azonban amerikai boltokban nem lehet majd kapni. 

Múlt hónapban még 500 dollárért árulták a TouchPad-eket, most azonban, hogy nem értek el kellő sikert, a vásárlók nagy érdeklődést mutatnak a leárazott termékekért, azonban a HP-nak ez a nagy kereslet csak keserédes vígasz, ahogy a szóvivő fogalmazott.

Miközben a HP leállította az említett készülékek gyártását, az azokon lévő operációs rendszer fejlesztését nem. Leo Apotheker, a HP elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy már kerestek partnereket, akiknek készülékeire eladhatják a szoftvert. 

Az "akcióvadászok" már a közösségi média minden területén osztják meg a tippeket egymással, hogyan lehet hozzájutni az akciós HP termékekhez. Az Amazon.com-on pedig már most első helyeken van a cég két TouchPad-e, az elektronikai termékek között. A csak Európában értékesített okostelefonokat egyébként függetlenítve árulják, így azt az amerikai hálózatokon is lehet használni.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés