Leállt a T-Mobile 3G-hálózata

Szerző: digibiz

Címkék: T-mobil | mobilszolháltatás

2010.
12.09.
16:06

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Leállt a T-Mobile 3G-hálózatán a netszolgáltatás. A mobilszolgáltató ügyfelei az ország szinte minden pontjáról arra panaszkodnak, hogy nem tudják elérni a mobilhálózatot. A mobilszolgáltató hazai történelmének eddigi legemlékezetesebb leállása 2009. december 3-án volt, akkor több mint fél nap kellett a helyreállításhoz.

Leállt a T-Mobile 3G-hálózatán a netszolgáltatás. Először a HVG jelezte, hogy munkatársaik nem tudnak telefonálni, majd a Twitteren is elindult a hír. A hiba feltehetően országos szintű, szinte minden városban arról panaszkodnak hogy nincs net. A mobilszolgáltató megígérte, hogy 15-20 perc múlva bővebb tájékoztatást ad a leállásról. Remélhetőleg közleményükben kitérnek arra is, hogy mennyi felhasználót érint a probléma. Az ország T-mobilos történelmének eddigi legemlékezetesebb leállása 2009. december 3-án volt. Akkor a T-Mobile-nak több mint fél nap kellett a helyreállításhoz.

Nem is olyan régen a Telenor hálózata is leállt, szintén másodjára.

A fennakadást a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy átviteltechnikai berendezés meghibásodása okozta. A cég közleménye szerint tegnap esti órákra szakembereik elhárították a hibát, ügyfelei 19 órától fokozatosan kapcsolódhattak vissza a 3G adathálózatra (a leállás 15 órától keserítette a felhasználók életét - a szerk.)
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés