Leállt a T-Mobile 3G-hálózata

Szerző: digibiz

Címkék: T-mobil | mobilszolháltatás

2010.
12.09.
16:06

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Leállt a T-Mobile 3G-hálózatán a netszolgáltatás. A mobilszolgáltató ügyfelei az ország szinte minden pontjáról arra panaszkodnak, hogy nem tudják elérni a mobilhálózatot. A mobilszolgáltató hazai történelmének eddigi legemlékezetesebb leállása 2009. december 3-án volt, akkor több mint fél nap kellett a helyreállításhoz.

Leállt a T-Mobile 3G-hálózatán a netszolgáltatás. Először a HVG jelezte, hogy munkatársaik nem tudnak telefonálni, majd a Twitteren is elindult a hír. A hiba feltehetően országos szintű, szinte minden városban arról panaszkodnak hogy nincs net. A mobilszolgáltató megígérte, hogy 15-20 perc múlva bővebb tájékoztatást ad a leállásról. Remélhetőleg közleményükben kitérnek arra is, hogy mennyi felhasználót érint a probléma. Az ország T-mobilos történelmének eddigi legemlékezetesebb leállása 2009. december 3-án volt. Akkor a T-Mobile-nak több mint fél nap kellett a helyreállításhoz.

Nem is olyan régen a Telenor hálózata is leállt, szintén másodjára.

A fennakadást a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy átviteltechnikai berendezés meghibásodása okozta. A cég közleménye szerint tegnap esti órákra szakembereik elhárították a hibát, ügyfelei 19 órától fokozatosan kapcsolódhattak vissza a 3G adathálózatra (a leállás 15 órától keserítette a felhasználók életét - a szerk.)
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés