Orbán leszoktatja a népet a bulvárról

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit/ digibiz.hu

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika |

2010.
10.19.
12:19

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Orbán Viktor miniszterelnök akciótervének várható következményeivel foglalkozó cikkek miatt a bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, az iszap-katasztrófával kapcsolatos fejlemények még mindig foglalkoztatják a netezőket - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

Október második hetében továbbra is vezető hír volt az iszapkatasztrófa, de az előző heti 22 toplistás hellyel szemben ezen a héten csak hét hely jutott az iszapömlés okairól és következményeiről szóló cikkeknek az ötven legolvasottabb online írás között. A héten szokatlan módon gazdaságpolitikai fejlemény lett a legkeresettebb téma, Orbán második akciótervének részleteivel és várható következményeivel nyolc toplistás hír foglalkozott. A netezők folyamatosan figyelemmel kísérték a chilei bányászok megmenekülését, a sikeres mentőakció három változatban került be a top50-be.
A bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, ismét kisebbségbe szorultak a toplistában. Ezen a héten csak 24 bulvár hír került be a top50 online cikk közé, ugyanakkor a top10-es lista ismét bulvár fölényt mutat.

Median WebAudit

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés