Orbán leszoktatja a népet a bulvárról

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit/ digibiz.hu

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika |

2010.
10.19.
12:19

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Orbán Viktor miniszterelnök akciótervének várható következményeivel foglalkozó cikkek miatt a bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, az iszap-katasztrófával kapcsolatos fejlemények még mindig foglalkoztatják a netezőket - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

Október második hetében továbbra is vezető hír volt az iszapkatasztrófa, de az előző heti 22 toplistás hellyel szemben ezen a héten csak hét hely jutott az iszapömlés okairól és következményeiről szóló cikkeknek az ötven legolvasottabb online írás között. A héten szokatlan módon gazdaságpolitikai fejlemény lett a legkeresettebb téma, Orbán második akciótervének részleteivel és várható következményeivel nyolc toplistás hír foglalkozott. A netezők folyamatosan figyelemmel kísérték a chilei bányászok megmenekülését, a sikeres mentőakció három változatban került be a top50-be.
A bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, ismét kisebbségbe szorultak a toplistában. Ezen a héten csak 24 bulvár hír került be a top50 online cikk közé, ugyanakkor a top10-es lista ismét bulvár fölényt mutat.

Median WebAudit

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés