Orbán leszoktatja a népet a bulvárról

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit/ digibiz.hu

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika |

2010.
10.19.
12:19

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Orbán Viktor miniszterelnök akciótervének várható következményeivel foglalkozó cikkek miatt a bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, az iszap-katasztrófával kapcsolatos fejlemények még mindig foglalkoztatják a netezőket - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

Október második hetében továbbra is vezető hír volt az iszapkatasztrófa, de az előző heti 22 toplistás hellyel szemben ezen a héten csak hét hely jutott az iszapömlés okairól és következményeiről szóló cikkeknek az ötven legolvasottabb online írás között. A héten szokatlan módon gazdaságpolitikai fejlemény lett a legkeresettebb téma, Orbán második akciótervének részleteivel és várható következményeivel nyolc toplistás hír foglalkozott. A netezők folyamatosan figyelemmel kísérték a chilei bányászok megmenekülését, a sikeres mentőakció három változatban került be a top50-be.
A bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, ismét kisebbségbe szorultak a toplistában. Ezen a héten csak 24 bulvár hír került be a top50 online cikk közé, ugyanakkor a top10-es lista ismét bulvár fölényt mutat.

Median WebAudit

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iWiW vagy myVip?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés