Bulvár politikára és prostituáltakra figyeltek a nezetők

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit/ digibiz.hu

Címkék: Látogatottsági statisztika

2010.
09.28.
11:05

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Szeptember végén az online cikkek top10-es heti listájában nyoma sincs a belpolitikának, szigorúan vett politikai, közéleti vagy gazdasági írás még az ötvenes toplista közelébe sem került, ami így ősz elején kifejezetten szokatlan - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

Politikusokról szóló bulvár hírekkel azért találkozhatunk a toplistában, Hagyó és Balogh rendőrségi szembesítése a 23., Tomcat váratlan balegyenese a jobbikos Novák állán a 35. helyre volt elég, míg az esztergomi alpolgármester aktképeit a 38. hellyel jutalmazták az olvasók. A mai magyar valóságról öt hír is bekerült a top50 online hír közé.

Örülhettünk két izgalmas magyar találmánynak, a lánc nélküli kerékpár sikerének és a térbeli, 3D-s rajzolásra alkalmas eszköz piacra kerülésének. A vizák újratelepítése mellett hírt kaptunk a turistákat megvágó vendéglátóipar továbbvirágzásáról, és bepillanthattunk a hazai prostik ügyfélkörének szociodemográfiai összetételébe. A bulvár hírek között továbbra is Claudia magánélete állt a középpontban, a tévés produkciók közül pedig ezen a héten is az X-Faktor nyert, előbbi nyolc, utóbbi öt cikkel került be a top50-es listába.

Median WebAudit    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés