Lady Gaga a Tumblr-en

Szerző: digibiz Forrás: Mashable

Címkék: Lady Gaga | Tumblr | Facebook | Twitter

2011.
06.29.
13:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Lady Gaga, de legalábbis az asszisztensei, a fél életüket az internet előtt tölthetik főleg, hogy az énekesnő most már a Tumblr-en is ott van.

Gaga már eddig is erősen reprezentálta magát a közösségi oldalakon, mint a Twitter és a Facebook, ráadásul az ő mikroblog fiókja az egyik legkövetettebb, de most szükségét érezte vagy ő, vagy a menedzsmentje, hogy az egyre népszerűbb Tumblr-re is regisztráljon. Az Amen+Fashion (http://amenfashion.tumblr.com
) Tumblr oldal hétfőn indult, de a postokat már most rengetegen like-olják és osztják meg szerte a Tumblr-en. A blogon leginkább Gaga öltözékeiről, és véleményeiről vannak bejegyzések, ahogy azt a többi közösségi oldalnál is megszokhatták a rajongók.

A Tumblr egyre fontosabb térré válik a zenészek számára, hogy promótálják dalaikat, és saját magukat, hiszen ha itt felkapnak valamit a felhasználók, akkor az nagyon gyorsan körbe mehet az egész rendszeren. Butch Walker, az első zenész, aki bekerült a Tumblr Tuesday válogatásba, már itt tette közzé új albumának első kislemez dalát is. A Tumblr nemrégiben lett partner a Soundcloud-dal, így az előadók ha feltesznek oda egy dalt, egyből megoszthatják a Tumblr-en is, számítógépről vagy mobilos alkalmazásokról egyaránt.

Úgy tűnik, amilyen közösségi oldalon Gaga feltűnik, az egyből sikeres lesz, nem véletlen, hiszen jelenleg ő az egyik legnépszerűkk popzenei előadó. De aktivitása jó például szolgálhat más zenészeknek is arra, hogy napjainkban mennyire fontos, szinte elengedhetetlen a jelenlét a közösségi hálózatokon.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

Berobban az SMO

Az Amerikai Marketing Szövetség kutatása alapján a tengerentúli nagyvállalatok jövőre már jelentősen növelik éves marketing-költségvetéseiket. A következő öt évben, a teljes évi büdzsék 17,7 százalékéig dagadhat a közösségi médiára fordított összegek aránya.

2011 az SMO éve lesz 2011 az SMO éve lesz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés