Kiszivárgott a PayPal és a Google megállapodása

Szerző: digibiz Forrás: Webisztan.hu / digibiz.hu

Címkék: PayPal | Google | Android Market

2010.
10.28.
12:08

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A PayPal hivatalos blogjában jelent meg egy post, melyben bejelentik, hogy mostantól az Android Marketben is lehet fizetni. A bejegyzést a PayPal munkatársai gyorsan eltávolították. Valószínűleg azért, mert a ma este akarják hivatalosan bejelenteni a megállapodást.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a PayPal-Android boltolás segít-e bármit azon a helyzeten, hogy Magyarországról egyelőre nem lehet fizetős androidos appokat vásárolni, mindenesetre az ígéret szerint a PayPal for Android Market egyszerűbbé és könnyebbé teszi majd a vásárlást, ami nem csak a felhasználóknak jó hír, de az appfejlesztőknek is.

"We're big fans of Android developers, too. They've been using our Mobile Payments Library  for Android, and at an astonishing speed: we're seeing three times the number of apps submissions for the Android platform than for the iPhone. (PayPal Blog)"

Az Internet Hungary-n több emberrel is beszélgettem erről a fizetős app témáról. Nem tudtunk rájönni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Google nem képes egyből az összes uniós országban bevezetni a fizetési rendszert a Marketbe.
 
Az cikk folytatását itt olvashatja el.

A bejegyzés írója Szabó Gergely, a Webisztan.blog.hu szerzője.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés