Nyolc órája áll a Tumblr

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com / digibiz.hu

Címkék: Tumblr | mikroblog

2010.
12.06.
09:32

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Ismét leállt a Tumblr, és a felhasználót egy hatalmas 'We'll back shortly' felirat fogadja. Ám, aki rendszeres felhasználója a mikroblognak az tudja, hogy ez az ígéret nem valósult meg, ugyanis már több mint 8 órája elérhetetlen a Tumblr.

Magyar idő szerint körülbelül éjfél óta nem elérhető a Tumblr mikroblog szolgáltató. A hibát azóta sem sikerült kijavítaniuk, ezzel a rivális Twitter malmára hajtva a vizet.

Habár a Tumblr is a Twitter felületén közölte a felhasználókkal, hogy dolgoznak a hiba elhárításán és mélységesen sajnálják a kellemetlenségeket. Ezt 8 órával ezelőtt posztolták, azóta semmi hír a munkálatokról.A Tumblr rendszeres felhasználói már nem igazán lepődtek meg ezen a fennakadáson - írja a Mashable.com. A mikroblog ugyanis rohamléptekben fejlődik, a felhasználók száma napi több tízezerrel nő, ám a tárhelyüket a szükségesnél jóval lassabban tudják bővíteni.

Mint korábban megírtuk, a Tumblr dashboardján (a klasszikus blogok szerkesztői oldalának megfelelő felület) saját posztjainkon kívül minden általunk követett szerző posztjait is látjuk, így ha ezek közül valamelyiket továbbközlésre szánjuk, nincs más dolgunk, mint reblogolni, melynek során megtoldhatjuk saját kiegészítésünkkel vagy kommentünkkel. Innentől a korábbi bejegyzés saját posztunkká lesz, megjelenik a választottnevünk.tumblr.com címen illetve a minket követők dashboardján. Tumblr-re posztolni két kattintással is lehet, alkalmas RSS fogadásra, beköthetjük rá egyéb hírcsatornáinkat, tehetünk fel kérdéseket, akár email-ből is publikálhatunk, és végtelenül könnyen addikttá válhatunk.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés