Karácsonyi appok

Szerző: Szabó Gergely Forrás: webisztan.blog.hu

Címkék: app | iPhone

2010.
12.27.
10:00

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Karácsonykor több app is megjelent vagy frissült korábbi verziója. A bpMenetrendnek, a Miso-nak, és a Foursquare-nek kijött az androidos verziója, és megjelent a HVG iPad verziója. Nézzük, miben mások, mint eddig!

bpMenetrend + Android
Karácsonyi meglepetés, hogy kijött az első publikus bétája a bpMenetrend androidos verziójának. Az alkalmazás innen tölthető, és nagyjából azt tudja, amit az iphone-os verzió. A friss budapesti BKV-menetrendet lehet rajta nézegetni. El tudjuk menteni kedvenc járatainkat. Illetve azt is gyorsan és egyszerűen megtudhatjuk, hogy hány perc múlva kell, hogy megérkezzen a következő járat az adott megállóba. Méltó ellenfele lesz ez az app a SmartCity-nek.

Ha már itt tartunk, a bpMenetrendből nekem nagyon hiányzik, hogy nem tudja megmondani az alkalmazás, hogy az adott földrajzi helyzetemhez képest hol vannak a legközelebb megállók, és azokkal hova tudok eljutni. Erre törekszik egyébként a SmartCity is. És szerintem ez jó irány minden menetrendes alkalmazásnak. A másik, hogy el lehetne vinni ezt az appot egy kicsit közösségibb irányba is. Foursquare-en megosztani, hogy épp melyik buszmegállóban várakozom, melyik villamoson ülök, stb...

A cikk folytatását itt olvashatja el.

A bejegyzés írója Szabó Gergely, a Webisztan.blog.hu szerzője.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés