Még kitart az iWiW

Szerző: Szabó Gergely Forrás: Webisztan.blog.hu

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW

2010.
10.08.
14:42

2 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Néhány órával azt követően, hogy tegnap megírtam, hogy a Facebook utolérte az iWiW-et a magyar piacon, az Origo Adhouse közleményt adott ki "Az iWiW is nő" címmel. Erről úgy értesültem, hogy az iWiW vezetője Twitteren, majd a postomhoz írt kommentben is felhívta a figyelmemet arra, hogy az "iWiW látogatottsága folymatosan nő", és bár a növekedés mérsékeltebb, szerinte egy ilyen "szaturált" piacon nem is lehetséges már dinamikusan növekedni.

Erről úgy értesültem, hogy az iWiW vezetője Twitteren, majd a postomhoz írt kommentben  is felhívta a figyelmemet arra, hogy az "iWiW látogatottsága folyamatosan nő", és bár a növekedés mérsékeltebb, szerinte egy ilyen "szaturált" piacon nem is lehetséges már dinamikusan növekedni.Ugyanakkor a statisztikák azt mutatják, hogy a Facebooknak nagyon is sikerül dinamikusan növekednie ezen a mégoly "szaturált" piacon is. Legalábbis az év eleje óta tapasztalható robbanásszerű növekedési rátájuk egyértelműen ezt bizonyítja.

Visszatérve az alapfelvetésre, miszerint az iWiW ennek ellenére képes növekedni... A fent említett origós közleményből elsőre valóban az tűnik ki, hogy az iWiW stabil növekedést mutat a Facebook menetelése közben is. Ugyanakkor ha az iWiW 2010-es látogatottsági adatait egy kicsit jobban megnézzük, látható, hogy ez a "növekedés" korántsem olyan lendületes, mint a Facebooké.

Az cikk folytatását itt olvashatja el

A bejegyzés írója Szabó Gergely, a Webisztan.blog.hu szerzője.

    
2 hozzászólás 

2010.
10.11.
23:01

NextGenNetSolutions.com
Nekünk magyaroknak még van egy esélyünk a Facebookkal és a Googlelal szemben. Én már tudom, hogy mi az. Segítsetek megkeresni, hogy ki valósítja meg. Fogjunk össze. Itt írtam róla: http://nextgennetsolutions.com

2

2010.
10.11.
09:40

Braver
Most milyen jól jönne a gemius mérés, ha az ORIGO nem vetette volna ki belőle a Facebookot...

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Open Office vagy Ms Office?

További villámkérdések  Szavazás állása

Magyar fejlesztés az e-vámügy

Június közepe óta létezik egyablakos, elektronikus vámügyintézés Magyarországon, amitől az ügyintézés felgyorsulását és leegyszerűsödését várják, kisebb költségért. A magyar fejlesztés egyedi, sehol ennyi hatóságot nem hangoltak össze az EU projektjében. Szántó Tamást, a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ elnökhelyettesét kérdeztük az új rendszerről.

Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés