Ingyen házhozszállítással hódítana az Amazon

Szerző: digibiz Forrás: FinancialTimes.com / Digibiz.hu

Címkék: Amazon | e-kereskedelem

2011.
01.26.
11:09

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Amazon.com hamarosan Amerikába is bevezeti online zöldségpiacát, sőt ingyenes heti házhozszállítást ígér. A kiszállítási díj miatt nehezen fogynak a kereskedő olcsóbb termékei, és a kedvezmény által a háziasszonyok elsődleges áruházává szeretne válni.

A legnépszerűbb internetes kereskedő, az Amazon ingyenes házhozszállítás bevezetését tervezi az Egyesül Államokban. Ezáltal növelhetnék az olyan olcsóbb áruk eladását, mint például a szépségápolási, egészségügyi és babaápolási termékek.

A vállalat tavaly nyár óta teszteli Seattle-ben az AmazonTote elnevezésű rendszert. Ingyenes heti kiszállítást ajánlanak a felhasználóknak egy meghatározott napra. Az árut újrafelhasználható, környezetbarát szatyorban szállítják ki minimum rendelési határ nélkül. Az Amazon az újítás révén szeretne a háztartások elsődleges vásárlási forrásává válni, főleg mivel friss gyümölcsöt és zöldséget, és egyéb élelmiszereket is árusítanak.

Egyelőre nem árultak el további részleteket, de a honlapjuk szerint a szolgáltatást hamarosan kiterjesztik az USA más városaira is. A riválisuk mindenesetre már megvan a Walmart személyében, akik már sikeresen szállítják ki a tengerentúlon az online úton rendelt élelmiszert.  

Korábban megírtuk, hogy az Amazon tavaly Angliában és Németországban már elindította online zöldséges boltját, ami a legnagyobb élelmiszer választékkal rendelkezik a térségben.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés