Ingyen böngészhető közösségi oldalak a T-Mobile-nál

Szerző: digibiz Forrás: [origo]/Index

Címkék: Facebook | iWiW | T-Mobile

2010.
09.01.
16:02

4 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Belendült a T-Mobile a közösségi oldalakon, különböző akciókkal csábítja a felhasználókat. Mind a Facebook-ot, mind az iWiW-et ingyen böngészhetik az előfizetőik mobiljaikon. Utóbbi esetében szélesebb körben, ám csak határozott ideig, előbbinél vannak korlátok, de egyelőre úgy fest, hogy hosszú távon ingyenes marad.

HWSWAz iWiW és a T-Mobile közös akciójában a T-Mobile ügyfelei szeptember elsejétől 2011. február 28-ig adatforgalmi díj nélkül érhetik el mobiljukról az iWiW-et - adta hírül az [origo]. A díjmentesség belföldön érvényes, külföldön a más forgalomra is vonatkozó roaming díjakat kell fizetni iwiwezéskor.

Az ingyenesség kiterjed a mobiltelefon böngészőjével elérhető m.iwiw.hu oldalra, valamint az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthető iWiW alkalmazások használatára is. Fizetni kell azonban az alkalmazások letöltéskor, illetve a nem az iWiW-hez tartozó, ám a hírfolyamra belinkelt oldalak letöltésékor is.

A kedvezmény techikai okok miatt nem érvényes az Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt használó böngészőkre, valamint CS WAP kapcsolatokra sem.A T-Mobile magyarországi hálózatán mobiltelefonról díjmentesen elérhető a Facebook a 0.facebook.com címen. Az oldal megtekintéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat a T-Mobile elengedi - számol be az Index.

A Facebook felhasználók szintén örülhetnek: a közösségi portál 0.facebook.com oldalát a mobiltelefonos letöltési sebességre optimalizálták, az oldalon nincsenek grafikák vagy fotók. Egy fotó megtekintéséhez a fotóra mutató linkre kell kattintani, ilyenkor azonban a felhasználó elhagyja a 0.facebook.com oldalt, és ebben az esetben az ügyfél díjcsomagja szerinti adatforgalmi díjak lépnek életbe. A 0.facebook.com oldal eléréshez aktív adat-díjcsomagra van szükség.

    
4 hozzászólás 

2011.
08.12.
10:59

Sáfrány Ferenc
milyen oldalak vannak még ingyen????....lehetne ingyen msn is

4

2011.
07.30.
13:47

matec
Jó lenne ha a Netlog is ingyenes lenne... :)

3

2011.
07.01.
14:36

Sáfrány Ferenc
jó lenne ha a youtube is ingyenes lenne meg a sporthiradó is a t-mobile-nál......:)

2

2011.
05.11.
20:16

csocsa
Szerintem jó lenne ha a Facebook is képpel rendelkezne mint az IwIw!
:D

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés