Cipőbérlet karácsonyra?

Szerző: digibiz Forrás: burzsuj.blog.hu / digibiz.hu

Címkék: cipő | Google | divat

2010.
12.01.
19:08

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Net-a-porter megpróbálta kitálalni, mire vágyik egy nő: havonta új cipőre. Karácsonyi akciójuk keretében az oldalukon bárki előfizethet a lábbelikre, melyekből egy évig minden hónapban kiszállítanak neki egy általa választott párt. A szállítás Magyarországra is érvényes. A divat egyre nagyobb teret hódít magának az online piacon is, a Google például nemrég indította el saját divatboltját, de a nagy márkák készletéből is lehet válogatni az interneten.

A Net-a-porter gondolt azokra a férfiakra, akik teljesen tanácstalanul várják a karácsonyt és nem tudják mivel lephetnék meg barátnőjüket. A megoldás: cipő előfizetéssel!

Az előfizetés egy éven át havi egy pár cipőt tartalmaz, amit házhoz szállítanak. A 8 000 angol fontos, vagyis körülbelül csekély 2,7 millió forintos csomaggal nehéz mellényúlni, mert egy szakértő divattanácsadást tart, sőt az előfizetés ára a folyamatos konzultációt is tartalmazza. Ha új modell jön, arról értesítést kap az ajándékozott, hogy könnyebb legyen a választás, illetve előfoglalhatók a hamarosan érkező új modellek, nehogy idő előtt elkapkodják azokat. A választás után a szállítás expressz gyors, és a költsége már benne van az árban - még Magyarországra is.A divat egyre jobb biznisznek bizonyul online felületen is. Így nem véletlen, hogy nemrég a Google is elindította saját online divatboltját, a Boutiques.com-ot. A felhasználó rákereshet például celebek butikjaira, dizájnerekére vagy bloggerekére, és követheti azokat. Ezekben az általuk viselt ruhákhoz hasonlóakat ajánlanak vásárlásra. Sőt, bárki létrehozhatja a saját személyre szabott butikját is, így ízlésének megfelelő ajánlatokat kap. Természetesen, aki csak véletlenszerűen nézelődne az kereshet a cipők, ruhák, a táskák, vagy a kiegészítők csoportján belül is.

Egyre több külföldi gyártó dönt amellett, hogy offline boltjai mellett online is piacra dobja kínálatát: az áruválasztékát már az Egyesült Államokon kívül is online értékesítő Gap után a spanyol Zara is megnyitotta online shopját; internetes boltjuk egyelőre Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában érhető el. Nemrég pedig a H&M is követte a konkurencia példáját.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Domainháború közeleg

Évtizedek óta kőbevésett szabályok uralták a domain piacot, csupán apróbb fejlődés, például újonnan létrejövő országoknak kiosztott domainek színesítették a palettát. Viszont a 2010-es évek elejére tervezett forradalmi változások napjainkban lettek aktuálisak, így már készülhetünk a nagy domainháborúkra.

Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés