Hamarosan nyilvánosan analizál a Twitter

Szerző: digibiz Forrás: Mashable.com

Címkék: Twitter

2010.
11.18.
10:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Twitter már teszteli hamarosan induló új szolgáltatását, az Analytics-et, mellyel bárki utána nézhet, hogy melyik volt a legnagyobb olvasottságot hozó tweetje, vagy melyik hatására pártoltak el tőle a követők. A szolgáltatás várhatóan ingyenes lesz.

A Twitter hamarosan elindítja saját analizáló programját. Egyelőre még csak kiválasztott felhasználók csoportja teszteli a szolgáltatást, ami az ígéretek szerint 2010 végén fog debütálni. A Mashable előzetes hírei szerint a szolgáltatás ingyenes lesz, és egyelőre nem is tervezi a Twitter, hogy fizetőssé teszi.

mashable.com

A Twitter Analytics segítségével a felhasználók rengeteg adathoz hozzájuthatnak majd a fiókjukkal kapcsolatban. Például megnézhetik, hogy melyik tweetjük a legolvasottabb, melyik tweetjük késztette arra az embereket, hogy ne kövessék tovább, és ki az, aki a legtöbbször válaszol vagy retweeteli őket.

masable.com

Már létezik hasonló alkalmazás a Twitteren, az azonban csak az unfollowokat figyeli.Az Unsocialize this célja, hogy amennyiben valakit sokan unfollow-olnak, úgy automatikusan üzenetet küld a felhasználónak. Így, ha valakinek sok unszimpatikus megnyilvánulása van és ezzel ellenszenvet vált ki, akkor arról már tudhat a felhasználó.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés