Hamarosan nyilvánosan analizál a Twitter

Szerző: digibiz Forrás: Mashable.com

Címkék: Twitter

2010.
11.18.
10:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Twitter már teszteli hamarosan induló új szolgáltatását, az Analytics-et, mellyel bárki utána nézhet, hogy melyik volt a legnagyobb olvasottságot hozó tweetje, vagy melyik hatására pártoltak el tőle a követők. A szolgáltatás várhatóan ingyenes lesz.

A Twitter hamarosan elindítja saját analizáló programját. Egyelőre még csak kiválasztott felhasználók csoportja teszteli a szolgáltatást, ami az ígéretek szerint 2010 végén fog debütálni. A Mashable előzetes hírei szerint a szolgáltatás ingyenes lesz, és egyelőre nem is tervezi a Twitter, hogy fizetőssé teszi.

mashable.com

A Twitter Analytics segítségével a felhasználók rengeteg adathoz hozzájuthatnak majd a fiókjukkal kapcsolatban. Például megnézhetik, hogy melyik tweetjük a legolvasottabb, melyik tweetjük késztette arra az embereket, hogy ne kövessék tovább, és ki az, aki a legtöbbször válaszol vagy retweeteli őket.

masable.com

Már létezik hasonló alkalmazás a Twitteren, az azonban csak az unfollowokat figyeli.Az Unsocialize this célja, hogy amennyiben valakit sokan unfollow-olnak, úgy automatikusan üzenetet küld a felhasználónak. Így, ha valakinek sok unszimpatikus megnyilvánulása van és ezzel ellenszenvet vált ki, akkor arról már tudhat a felhasználó.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés