Magyar iskolás tervezi a Google logót

Szerző: digibiz Forrás: Digibiz, grayling

Címkék: google | pályázat | magyar | diák

2011.
03.19.
09:34

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Google Magyarország "Doodle 4 Google - Nekem Magyarország..." címmel rajzpályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára. A győztes rajz a hivatalos tanév utolsó napján, június 15-én jelenik majd meg a google.hu oldalon, a Google hivatalos logója helyén.

A Google számos területen igyekszik a kultúrát közelebb hozni az internethasználókhoz. A kezdeményezés egyik izgalmas részeként a cég gyakran emlékezik meg jeles évfordulókról, személyekről, eseményekről a Google logó átalakításával, és egyre gyakrabban készülnek magyar vonatkozású doodle-ök is. Most a mi iskolásainkon a sor, hogy megtervezzék saját logó változatukat, ami bemutatja, hogy mit jelent számukra Magyarország.
Az első hazai "Doodle 4 Google" verseny témája - "Nekem Magyarország..." - remélhetőleg olyan, amiről mindenkinek van véleménye, így minél több diákot motivál arra, hogy ceruzát, filctollat vagy zsírkrétát ragadjon. A címben szereplő befejezetlen mondat remek lehetőség a versenyen induló diákok számára, hogy kifejezzék, mit jelent nekik Magyarország, akár a sport, a művészet, a történelem vagy a tudomány területéről merítve ihletet. 

A versenyre négy korcsoportban lehet nevezni. A döntőbe egy neves személyiségekből álló, szakmai zsűri által legjobbnak ítélt 15-15 rajz jut, melyek közül a korcsoport-győzteseket és az országos győztest internetes szavazással választjuk ki. Az összességében legtöbb szavazatot kapott rajz 2011. június 15-én, a hivatalos tanév utolsó napján egy teljes napig látható lesz a Google magyarországi főoldalán.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés