A Kritikus Tömegek után jöhet a Média Randevú

Szerző: digibiz Forrás: digibiz.hu

Címkék: Média Hungary | Club Tihany | Holman Endre | Csermely Ákos

2010.
05.14.
18:46

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Média Hungary biztosan Balatonfüreden lesz, a barátkozós Média Randevú pedig Tihanyban. Legalább is egyelőre így néz ki a jövő hét elején megrendezésre kerülő, nagy sajtóvisszhangot kiváltó szakmai "konferenciasorozat".

Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Holman Endre által igazgatott Generál Média (GM) csoport Csermely Ákosék tudta nélkül foglalta le a kérdéses időpontra a Club Tihanyt. A GM csoport vezetője "érdekes" ajánlatot tett a Média Hungary szervezőinek, ami ugye úgy hangzott, hogy a Generál Média teljesen ingyen átengedi az általa lefoglalt, és leelőlegezett Club Tihany szállodát, amennyiben a Média Hungary szervezői a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1%-át felajánlja egy gyermekklinikának.

Azóta minden irányból érkeztek reakciók. Elsőként jött a GM bejelentése, amiből kiderült, hogy ők a titokzatos "helyrablók", aztán a Club Tihany adott ki egy tájékoztatást arról, hogy jogtalan minden vád, amely a Média Hungary felől érkezik, majd Csermely Ákosék reagáltak azzal, hogy a "kocka el van vetve", természetesen perelni fognak. A kétkedőknek pedig megjegyezték, hogy a Média Hungary ugyan olyan szakmai és teljes körű lesz mint máskor, a változás csupán annyi lesz, hogy ezúttal Balatonfüreden kerül megrendezésre.

Ma egy hangzatos meghívót küldött szét a GM csoport, amelyben mindenkit szeretettel várnak a nagyszabású és igencsak jótékony (ingyenes) rendezvényükre. "A hagyományosan jó hangulat garantált: a különleges programok mellett a partnerek támogatásával a vendéglátás biztosított. A közlekedést, térítésmentes, közvetlen Tihany - Balatonfüred busz járat segíti. A közlemény kitér arra, hogy már több mint 550-en jelezték részvételi szándékukat.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Önkormányzat vs. internet

A GKIeNET magyarországi önkormányzatok körében 2008-ban készített kutatása alapján számítógéppel rendelkező önkormányzatok 67%-a rendelkezik saját honlappal. Olvassa el a teljes cikket!

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés