Frissül a Windows Phone 7, csak lassan

Szerző: digibiz

Címkék: Microsoft | Windows Phone

2011.
04.15.
09:51

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Microsoft magyarázatot adott arra, miért késik a Windows Phone 7 szoftver frissítése. Főként a telefongyártókat hibáztatják a csúszás miatt.

A Windows Phone 7-t tavaly októberben hozták ki, azért, hogy felvegyék a versenyt az Apple-el és a Google-el. A felhasználók kedvezően fogadták, de kiderültek olyan alapvető problémák, mint a másolás-beillesztés funkció hiánya. A Microsoft korábban azt mondta, hogy 2011 elején már elérhető lesz frissítés, ami többek között ezt is kiküszöbölné, azonban sok felhasználó számára a frissítés nem történt meg.

Joe Belfiore a Windows Phone program vezetője szerdán egy Las Vegas-ban tartott fejlesztői konferencián elmondta, hogy a cég már elkeztde a frissítések kiküldését, de azt tapasztalták, hogy az sok újabb telefonnál problémákat okoz, és az új verzió nem működik rajtuk megfelelően. Emiatt át kellett dolgozniuk a frissítési eljárást, inkább vállalták a türelmetlenséget, mint hogy ne működjön a szoftver, ezért a csúszás.

Belfiore optimistán látja a jövőt, és szerinte nem fognak megint ilyen hibákba belecsúszni. Az új, Mango néven futó update az év második felében várható majd. A Nokiának jelenleg 4 százalékos a részesedése az okostelefon piacból, de a szakértők azt várják, hogy ha a Nokiával kötött megállapodásuk sikeres lesz, akkor ezt nagy mértékben növelhetik majd. A konferencián Belfiore arról nem beszélt van-e már pontos dátuma annak, amikor a Windows Phone 7-nel működő Nokiák a boltokba kerülnek, de elvileg erre idén kicsi az esély.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés