Frissül a Windows Phone 7, csak lassan

Szerző: digibiz

Címkék: Microsoft | Windows Phone

2011.
04.15.
09:51

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Microsoft magyarázatot adott arra, miért késik a Windows Phone 7 szoftver frissítése. Főként a telefongyártókat hibáztatják a csúszás miatt.

A Windows Phone 7-t tavaly októberben hozták ki, azért, hogy felvegyék a versenyt az Apple-el és a Google-el. A felhasználók kedvezően fogadták, de kiderültek olyan alapvető problémák, mint a másolás-beillesztés funkció hiánya. A Microsoft korábban azt mondta, hogy 2011 elején már elérhető lesz frissítés, ami többek között ezt is kiküszöbölné, azonban sok felhasználó számára a frissítés nem történt meg.

Joe Belfiore a Windows Phone program vezetője szerdán egy Las Vegas-ban tartott fejlesztői konferencián elmondta, hogy a cég már elkeztde a frissítések kiküldését, de azt tapasztalták, hogy az sok újabb telefonnál problémákat okoz, és az új verzió nem működik rajtuk megfelelően. Emiatt át kellett dolgozniuk a frissítési eljárást, inkább vállalták a türelmetlenséget, mint hogy ne működjön a szoftver, ezért a csúszás.

Belfiore optimistán látja a jövőt, és szerinte nem fognak megint ilyen hibákba belecsúszni. Az új, Mango néven futó update az év második felében várható majd. A Nokiának jelenleg 4 százalékos a részesedése az okostelefon piacból, de a szakértők azt várják, hogy ha a Nokiával kötött megállapodásuk sikeres lesz, akkor ezt nagy mértékben növelhetik majd. A konferencián Belfiore arról nem beszélt van-e már pontos dátuma annak, amikor a Windows Phone 7-nel működő Nokiák a boltokba kerülnek, de elvileg erre idén kicsi az esély.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés