Frissül a Windows Phone 7, csak lassan

Szerző: digibiz

Címkék: Microsoft | Windows Phone

2011.
04.15.
09:51

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Microsoft magyarázatot adott arra, miért késik a Windows Phone 7 szoftver frissítése. Főként a telefongyártókat hibáztatják a csúszás miatt.

A Windows Phone 7-t tavaly októberben hozták ki, azért, hogy felvegyék a versenyt az Apple-el és a Google-el. A felhasználók kedvezően fogadták, de kiderültek olyan alapvető problémák, mint a másolás-beillesztés funkció hiánya. A Microsoft korábban azt mondta, hogy 2011 elején már elérhető lesz frissítés, ami többek között ezt is kiküszöbölné, azonban sok felhasználó számára a frissítés nem történt meg.

Joe Belfiore a Windows Phone program vezetője szerdán egy Las Vegas-ban tartott fejlesztői konferencián elmondta, hogy a cég már elkeztde a frissítések kiküldését, de azt tapasztalták, hogy az sok újabb telefonnál problémákat okoz, és az új verzió nem működik rajtuk megfelelően. Emiatt át kellett dolgozniuk a frissítési eljárást, inkább vállalták a türelmetlenséget, mint hogy ne működjön a szoftver, ezért a csúszás.

Belfiore optimistán látja a jövőt, és szerinte nem fognak megint ilyen hibákba belecsúszni. Az új, Mango néven futó update az év második felében várható majd. A Nokiának jelenleg 4 százalékos a részesedése az okostelefon piacból, de a szakértők azt várják, hogy ha a Nokiával kötött megállapodásuk sikeres lesz, akkor ezt nagy mértékben növelhetik majd. A konferencián Belfiore arról nem beszélt van-e már pontos dátuma annak, amikor a Windows Phone 7-nel működő Nokiák a boltokba kerülnek, de elvileg erre idén kicsi az esély.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés