Fizetés titkok kellenek a sikerhez

Szerző: digibiz Forrás: hirkereso.hu

Címkék: Hírkereső

2011.
01.11.
13:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Meglepetésre decemberben nem a Megasztár, X-faktor, Való Világ hírek arattak az online médiában, az olvasók más bulvár híreket böngésztek a bejgli mellett. Egy coming out, Stohl András fizetése és egy síbaleset vonzotta a legjobban a kattintó ujjakat, sűrű hónap volt, lényeg, hogy túl vagyunk rajta. Megkaptuk a Hírkereső decemberi átkattintásait.

Hová tűnt Palik László?

Izgalmas volt az év vége eltűnt Palik László, véget értek a zenei tehetségkutató versenyek, természetesen ezek a hírek is szerepelnek a hónap legjobban kattintott írásai között, de nem ezek voltak a legnépszerűbbek. A Femina szerkesztősége ebben a hónapban is felült múlt mindenkit témaválasztásban és címadásban, a leleplező írások voltak a legnépszerűbbek, különösen ha magyar sztárokról szóltak. A tragédia említése a címben fele annyi kattintást hozott, mint Bereczki művész úr szexuális beállítottságának állítólagos leleplezése. A Heti Válasz megoldotta a Megasztár rejtélyt, ezzel fért be az első 10-be.

hirkereso

Stohl fizetése a december gazdasági híre

A napi.hu és az mfor.hu vívott külön csatát a gazdasági szektorban, igaz ők sem gazdasági hírekkel, érdekesség, hogy két, a KRESZ változásával kapcsolatos írás is itt szerepel. A pálmát Stohl András fizetése és a penzcentrum.hu vitte el, a napi.hu KRESZ híre csak a második lett, a napi.hu januári árváltozásról szóló cikkét a harmadik helyig kattintották. Az mfor.hu a hónap során ingatlanos híreivel ért el nagy népszerűséget.

hirkereso

Télen sitv.hu

A tél nyertese a sitv.hu, három síelős cikkel a legkattintottabb 10-ben, épp három cikkel szerepel a nemzetsport.hu is, igaz, szerényebb eredménnyel. A hónap második legjobb írásában már szerepel egy nemi szerv az origo jóvoltából, a nemzetisport.hu által megírt két nekrológ a harmadik és kilencedik helyekre volt elég. Összegezve sport szempontból nem volt érdekes a december, más lett volna talán a helyzet, ha a sport portáloknak kezd el hiányozni Palik László. Érdekesség az 5. helyezett írás a sport 365.hu-tól, ami az átverős cikkek bajnoka volt a hónapban.

hirkereso

A nőknek Való Világ kellett és intelligencia teszt

A női listát természetesen a femina.hu uralja, mint minden hónapban, érdekes, hogy két nyugdíjas oldal és egy két furcsa életmód site került még a listára. A lista csúcsán a femina.hu gazdasági híre szerepel, félszázezer olvasóval, a második a napiotthon.hu Való Világ írása (mi köze az otthonnak és az valóság shownak egymáshoz?), a videoklinika.hu onkológus képző írása a lista 3. helyezettje, több mint negyvenezren lettek rákszakértők az év végére. A listán szerepelnek az év jellemző hívószavai a "Megdöbbentő, Félelmetes". Érdekesség, hogy milyen sok női olvasó bizonytalan önmagában, majdnem 39 ezren kattintottak az "Intelligens vagy?" címre.

hirkereso


    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Open Office vagy Ms Office?

További villámkérdések  Szavazás állása

Augmented reality: Hallott már róla?

Az augmented reality mobiltechnológiára való átterjedése előrevetíti, hogy a jövőben mobiljaink fő feladata lesz tetszőleges pillanatban összekötni a digitális és a valódi világot. Kereséseinket intuitív módon, a fizikai világra kiterjesztve futtathatjuk, a találatok pedig szintén kézzelfogható valóságként érkeznek szempillantás alatt.

A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés