Férfitulsúly a Google Plus-on

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Google | +1

2011.
07.15.
14:10

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Felmérések szerint a Google+ felhasználók több mint háromnegyede férfi.

A SocialStatistics 86.8%-ra becsüli a férfi regisztráltak arányát, a FindPeopleOnPlus viszont csak 73.7%-ra. Mindenesetre mindkét statisztika azt mutatja, hogy a férfiak vannak többségben az új közösségi oldalon. Ráadásul a FindPeopleOnPlus szerint azok a felhasználók, akik szerelmet is keresnek a GooglePlus-on, 95%-ban férfiak.

A FindPeopleOnPlus egymilliós mintát vett alapul, amelyben 25,000 felhasználó vallotta magát egyedülállónak, 19,000 házasnak, és 12,000 mondta azt, hogy párkapcsolatban van. Látható, hogy a felhasználók nagy része azonban nem nyilatkozott párkapcsolati státuszáról.

Szintén az utóbbi felmérés adatai szerint a Google Plus felhasználók 60 százaléka dolgozik a webfejlesztésben, vagy más IT területen. Ez az adat eléggé tipizált felhasználói bázist sejttet, de nyilvánvaló, hogy a közösségi hálózat indulásakor először a webes környezetben tevékenykedők fognak regisztrálni, és kipróbálni az új oldalt.

Ahogy a Google Plus-nak egyre több felhasználója lesz, az arányok úgy fognak módosulni, és valószínűleg később a Facebook 50-50%-os férfi-női felhasználómegoszlása lesz itt is kellemző.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés