Férfitulsúly a Google Plus-on

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Google | +1

2011.
07.15.
14:10

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Felmérések szerint a Google+ felhasználók több mint háromnegyede férfi.

A SocialStatistics 86.8%-ra becsüli a férfi regisztráltak arányát, a FindPeopleOnPlus viszont csak 73.7%-ra. Mindenesetre mindkét statisztika azt mutatja, hogy a férfiak vannak többségben az új közösségi oldalon. Ráadásul a FindPeopleOnPlus szerint azok a felhasználók, akik szerelmet is keresnek a GooglePlus-on, 95%-ban férfiak.

A FindPeopleOnPlus egymilliós mintát vett alapul, amelyben 25,000 felhasználó vallotta magát egyedülállónak, 19,000 házasnak, és 12,000 mondta azt, hogy párkapcsolatban van. Látható, hogy a felhasználók nagy része azonban nem nyilatkozott párkapcsolati státuszáról.

Szintén az utóbbi felmérés adatai szerint a Google Plus felhasználók 60 százaléka dolgozik a webfejlesztésben, vagy más IT területen. Ez az adat eléggé tipizált felhasználói bázist sejttet, de nyilvánvaló, hogy a közösségi hálózat indulásakor először a webes környezetben tevékenykedők fognak regisztrálni, és kipróbálni az új oldalt.

Ahogy a Google Plus-nak egyre több felhasználója lesz, az arányok úgy fognak módosulni, és valószínűleg később a Facebook 50-50%-os férfi-női felhasználómegoszlása lesz itt is kellemző.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés