Férfitulsúly a Google Plus-on

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Google | +1

2011.
07.15.
14:10

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Felmérések szerint a Google+ felhasználók több mint háromnegyede férfi.

A SocialStatistics 86.8%-ra becsüli a férfi regisztráltak arányát, a FindPeopleOnPlus viszont csak 73.7%-ra. Mindenesetre mindkét statisztika azt mutatja, hogy a férfiak vannak többségben az új közösségi oldalon. Ráadásul a FindPeopleOnPlus szerint azok a felhasználók, akik szerelmet is keresnek a GooglePlus-on, 95%-ban férfiak.

A FindPeopleOnPlus egymilliós mintát vett alapul, amelyben 25,000 felhasználó vallotta magát egyedülállónak, 19,000 házasnak, és 12,000 mondta azt, hogy párkapcsolatban van. Látható, hogy a felhasználók nagy része azonban nem nyilatkozott párkapcsolati státuszáról.

Szintén az utóbbi felmérés adatai szerint a Google Plus felhasználók 60 százaléka dolgozik a webfejlesztésben, vagy más IT területen. Ez az adat eléggé tipizált felhasználói bázist sejttet, de nyilvánvaló, hogy a közösségi hálózat indulásakor először a webes környezetben tevékenykedők fognak regisztrálni, és kipróbálni az új oldalt.

Ahogy a Google Plus-nak egyre több felhasználója lesz, az arányok úgy fognak módosulni, és valószínűleg később a Facebook 50-50%-os férfi-női felhasználómegoszlása lesz itt is kellemző.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés