Facebook alapító a GooglePlus-on

Szerző: digibiz Forrás: techcrunch

Címkék: Facebook | Mark Zuckerberg | Google | GooglePlus | Twitter

2011.
07.04.
13:10

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek csatlakozása a GooglePlus-hoz hatalmas médiaeseménynek számított a napokban, bár sokan kételkedtek abban, hogy valóban ő lépett volna be a szolgáltatásba.

A Forbes és a Daily Mail arról számoltak be hogy Zuckerberg megjelent tagként a Google új közösségi rendszerében, és olyan volt és jelenlegi Facebook-osok vannak a baráti körében, mint Dustin Moskovitz, és Bret Taylor. Természetesen sokan gondolták úgy, hogy ez az ember nem lehet a valódi Mark Zuckerberg. A tech-blogger, Robert Scoble viszont a célszemélytől kérdezte meg, mi az igazság, és Twitterére ki is tette a választ, miszerint Zuckerberg azon lepődött meg, miért csodálkoznak az emberek azon, hogy van Google+ fiókja.

A meglepetést és a kételkedést az okozhatta, hogy a Google alapítói, Larry Page és Sergey Brin, nincsenek fent a Facebook-on, legalábbis saját néven nem kommunikálnak azon keresztül. Más, a közösségi médiában tevékenykedő ismert emberek viszont aktívak a Facebook-on, és nem gondolják úgy, hogy ez "hazaárulás", vagy kémkedés lenne. Zuckerberg is azon a véleményen van, hogy miért ne regisztrálhatna vetélytársai hálózatába, és próbálná ki annak lehetőségeit. Az érdeklődők már csak azt remélik, hogy itt aktívabb lesz, mint Twitter fiókja, a https://twitter.com/finkd esetében, ahová március óta nem tett ki új bejegyzést.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés