Facebook alapító a GooglePlus-on

Szerző: digibiz Forrás: techcrunch

Címkék: Facebook | Mark Zuckerberg | Google | GooglePlus | Twitter

2011.
07.04.
13:10

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek csatlakozása a GooglePlus-hoz hatalmas médiaeseménynek számított a napokban, bár sokan kételkedtek abban, hogy valóban ő lépett volna be a szolgáltatásba.

A Forbes és a Daily Mail arról számoltak be hogy Zuckerberg megjelent tagként a Google új közösségi rendszerében, és olyan volt és jelenlegi Facebook-osok vannak a baráti körében, mint Dustin Moskovitz, és Bret Taylor. Természetesen sokan gondolták úgy, hogy ez az ember nem lehet a valódi Mark Zuckerberg. A tech-blogger, Robert Scoble viszont a célszemélytől kérdezte meg, mi az igazság, és Twitterére ki is tette a választ, miszerint Zuckerberg azon lepődött meg, miért csodálkoznak az emberek azon, hogy van Google+ fiókja.

A meglepetést és a kételkedést az okozhatta, hogy a Google alapítói, Larry Page és Sergey Brin, nincsenek fent a Facebook-on, legalábbis saját néven nem kommunikálnak azon keresztül. Más, a közösségi médiában tevékenykedő ismert emberek viszont aktívak a Facebook-on, és nem gondolják úgy, hogy ez "hazaárulás", vagy kémkedés lenne. Zuckerberg is azon a véleményen van, hogy miért ne regisztrálhatna vetélytársai hálózatába, és próbálná ki annak lehetőségeit. Az érdeklődők már csak azt remélik, hogy itt aktívabb lesz, mint Twitter fiókja, a https://twitter.com/finkd esetében, ahová március óta nem tett ki új bejegyzést.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés