Elsőszámú mobilfizető akar lenni a francia Buyster

Szerző: digibiz Forrás: FinancialTimes.com

Címkék: Buyster | mobilfizetés

2011.
02.08.
16:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az év közepén elindul az első francia online fizetőszolgáltatás, a Buyster, amivel akár telefonról is gyorsan és könnyen lehet majd fizetni. Reményeik szerint maguk mögé tudják majd utasítani a PayPal-t is.

Franciaország három nagy mobilszolgáltatója létrehozta az első francia online fizető szolgáltatást és az eBay PayPal-jának és Google Chechout-jának a vetélytársát. Az Orange, a Bouygues Telecom és az SFR francia ügyfelei az év közepétől már a weben keresztül is fizethetnek a Buyster használatával, amely összekapcsolja a bankkártyát a telefonszámmal.
 
"Elsőkké akarunk válni a mobilfizetés terén és másodikká a vezetékes internet terén Franciaországban" - mondta a Buyster vezérigazgatója, Eric Gontier.
 
A lépés alátámasztja Franciaország arra irányuló erőfeszítéseit, hogy fejlesszék az otthoni internetszolgáltatást és hasznot húzzanak az e-kereskedelemből és a mobil fizetésekből.
 
Szakértők szerint az Apple hatalmas iTunes-ból és AppStore-ból származó bankkártya adatbázisa a telefonos fizetések vezetőjévé teheti a céget - bármilyen külső segítség nélkül. Az Orange becslése szerint több mint 50 millió ügyfél számára lesz elérhető, később akár Franciaországon kívül is. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Közösségi médaikonzerv

A myVIP-re naponta 220.000 hozzászólás és 200.000 képfeltöltés érkezik, több mint 40 millió képet és 700.000 videót tárolnak, ez átlagosan 200.000 képfeltöltést jelent. Az iWiW jelenleg 56 millió fényképet tárol, a felhasználók naponta 30 ezer képet kommentelnek, és 120 ezer új fotót töltenek fel az oldalra.

Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés