Egységes tarifa lesz az EU-ban

Szerző: digibiz Forrás: FinancialTimes.com

Címkék: mobil | tarifa | Deutsche Telekom

2011.
02.16.
13:46

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Hamarosan egy utazás során is olyan könnyű lesz egész Európában internetezni mint otthonról. A Deutsche Telekom ugyanis az EU-ra érvényes olcsó tarifákat fog bevezetni ügyfelei számára.

A Deutsche Telekom tegnap a barcelonai World Mobile Congress-en bemutatta az okostelefonokra, tabletekre és laptopokra vonatkozó ár tervezetét. A Travel and Surf nevű csomagot júliusban indítják el az Európai Unióban, előtte kizárólag Németországban tesztelik.Az új tarifák a Deutsche Telekom leányvállalatain keresztül is elérhetőek lesznek, így a magyar T-Mobile is át fogja venni azokat.


A tervezet szerint lesz 10 megabájtos csomag 2 euróért, 50 megabájtos csomag 5 euróért, az egyhetes korlátlan előfizetés ára pedig 14,95 Euró lesz - írja a FinancialTimes.


Eközben a francia Orange tavaly már elindított egy 2 MB napi limitű csomagot, most pedig bevezettek egy 50 MB-os csomagot naponta 15 Euróért. Ráadásul elindítottak egy európaszerte egy új elfizetőknek szóló csomagot is, amiről annyit lehet tudni, hogy biztosították az előfizetőket, hogy soha nem fognak 2 MB-ért 2 Eurónál többet fizetni.


A T-Mobile egyébként nagy bevétel növekedést jósol magának a mobil forgalomból, ami a mostani 4 milliárd Euróról egy év múlva már 6 milliárd Euró lesz. 2015-re pedig eléri a 10 milliárd Eurót is. 

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés