Egységes tarifa lesz az EU-ban

Szerző: digibiz Forrás: FinancialTimes.com

Címkék: mobil | tarifa | Deutsche Telekom

2011.
02.16.
13:46

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Hamarosan egy utazás során is olyan könnyű lesz egész Európában internetezni mint otthonról. A Deutsche Telekom ugyanis az EU-ra érvényes olcsó tarifákat fog bevezetni ügyfelei számára.

A Deutsche Telekom tegnap a barcelonai World Mobile Congress-en bemutatta az okostelefonokra, tabletekre és laptopokra vonatkozó ár tervezetét. A Travel and Surf nevű csomagot júliusban indítják el az Európai Unióban, előtte kizárólag Németországban tesztelik.Az új tarifák a Deutsche Telekom leányvállalatain keresztül is elérhetőek lesznek, így a magyar T-Mobile is át fogja venni azokat.


A tervezet szerint lesz 10 megabájtos csomag 2 euróért, 50 megabájtos csomag 5 euróért, az egyhetes korlátlan előfizetés ára pedig 14,95 Euró lesz - írja a FinancialTimes.


Eközben a francia Orange tavaly már elindított egy 2 MB napi limitű csomagot, most pedig bevezettek egy 50 MB-os csomagot naponta 15 Euróért. Ráadásul elindítottak egy európaszerte egy új elfizetőknek szóló csomagot is, amiről annyit lehet tudni, hogy biztosították az előfizetőket, hogy soha nem fognak 2 MB-ért 2 Eurónál többet fizetni.


A T-Mobile egyébként nagy bevétel növekedést jósol magának a mobil forgalomból, ami a mostani 4 milliárd Euróról egy év múlva már 6 milliárd Euró lesz. 2015-re pedig eléri a 10 milliárd Eurót is. 

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Skype vagy MSN?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés