Egyre több a brit eBay milliomos

Szerző: digibiz Forrás: FinancialTimes.com

Címkék: eBay

2011.
08.29.
13:08

4 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

25 százalékkal nőhet idén azoknak a több millió fontos forgalmat bonyolító vállalkozásoknak a száma az Egyesült Királyságban, akik az eBay-t használják a kereskedésre.

Az eBay most jelentette be, hogy ez lesz megszakítás nélkül a negyedik olyan évük, hogy folyamatosan növekszik a nagy forgalmú cégek aránya náluk, idén pedig már 159 olyan brit vállalkozó lesz aki több milliós kereskedelmi forgalmat bonyolít az eBay-en keresztül. Ráadásul ezeknek a vállalkozásoknak több mint 10 százaléka csinálhat egy éven belül 3 millió fontos forgalmat a e-kereskedelmi óriás szerint, tavaly még csak öt lépte át az 1 milliós forgalmat.

Angus McCarey, az eBay brit kiskereskedelmi igazgatója szerint, a gazdasági válság alatt és után jelentősen megnőtt a kiskereskedők akcióira az igény, és jelentősen fejlődhetett az online üzletág, amivel nekik, és a helyi kereskedőknek is szerencséjük volt. A sikeres eBay milliárdosok nagy része exportőr, Ausztráliába, Németországba vagy Franciaországba adnak el termékeket, főleg háztartási elektronikai cikkeket, divatcikkeket, lakásfelszerelést. Az eBay UK kis és középvállalkozásainak külföldi forgalma emiatt már 2010-ben is 446 millió font volt. Kiemelkedően a legtöbb ilyen vállalkozásLondonban, Birmingham-ben, Nottingham-ben, Manchester-ben, és Wakefield-ben van. Jelenleg pedig több mint 40 millió eladásra szánt termék van az eBay virtuális polcain, melyeknek 61 százaléka fixen árazott termék, és amelyeket globálisan értékesítenek.
    
4 hozzászólás 

2011.
09.26.
17:41

digibiz.hu
Köszi, elnézést, kicsit megkésve, de javítottuk! A Szerk.

4

2011.
09.05.
12:51

Csaba
akkor most milliomos vagy milliardos? nem mindegy...

3

2011.
09.01.
08:10

gy
gy

2

2011.
09.01.
08:10

gy
/|#COMMENT_TEXT|/

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés