Óriási sikert arat a Ping

Szerző: digibiz Forrás: digibiz.hu/MTI

Címkék: Apple | Apple Ping

2010.
09.06.
18:34

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Egymillió felhasználó csatlakozott az Apple új internetes hálózatához, a Pinghez. A megjelenést követő két napon belül hárommillió vásárló töltötte le az iTunes multimédia-szoftver új verzióját, több mint egyharmaduk pedig a Ping tagja is lett.

A Pinggel az Apple az online közösségi hálózatok trendjét követi. A felhasználók láthatják, milyen zenét hallgatnak barátaik, illetve követhetik kedvenc zenészeik tevékenységeit is. Steve Jobs, a konszern vezetője a szolgáltatás indításakor hangsúlyozta, hogy a hálózat 160 millió felhasználó kiszolgálására elegendő kapacitással rendelkezik.

Az Apple-nek a közösségi hálózatok világába való belépése nézeteltérésekhez vezetett a piacvezető Facebookkal. Az Apple korábban azt tervezte, hogy a Ping felhasználói facebookos barátaikat is megtalálhatják majd az új hálózaton. A The New York Times című lap és az ALL Things Digital nevű blog információi szerint azonban mivel a tárgyalások eredménytelenül zajlottak, a Facebook nem engedélyezte a hozzáféréseket. Jobs szerint a Facebook elfogadhatatlan feltételeket támasztott.

A Webisztán szerint a Pinget az Apple valószínűleg csak kísérletként fogja fel. "Ez számomra abból derül ki, hogy a szolgáltatás kizárólag az iTunesból érhető el, ráadásul csak azoknak, akik amerikai számlázási címmel regisztráltak maguknak Apple-fiókot - írja a szerző.    
1 hozzászólás 

2010.
09.06.
18:43

városiremete
Ki ping-ál?

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mi értelme van az MTI-nek?

Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

Mi értelme van az MTI-nek? Mi értelme van az MTI-nek?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés