Egy cégben a német és a francia telkó

Szerző: digibiz

Címkék: Telekom

2011.
04.21.
11:37

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Hogyan lehet spórolni a hálózati eszközökön? Úgy, hogy a riválisok összeállnak, és ezzel egy nagyobb vásárlói csoportot hoznak létre.

Legalábbis ez lehet az ötlet a Deutsche Telekom és a France Telecom-Orange közös vállalat alapítása mögött. A két európai távközlési cég egyesíti vásárlóerejét hálózati berendezések és az IT infrastruktúra fejlesztésének terén, egy 50-50 százalékos vegyesvállalat keretén belül. A folyamat valószínűleg 2011 utolsó negyedévében zárul le.

Az együttműködés azért fontos mert a növekvő internethasználat miatt rengeteg kiadása lesz a cégeknek, hogy ennek megfelelően fejlesszék hálózataikat. Egy ilyen lépéssel rengeteget spórolhatnak, jelen esetben milliárdokról beszélnek. Ráadásul könnyebben tudják majd biztosítani felhasználóik számára a technikai ellátottságot, hiszen a két cég céljai, eszközei eddig is hasonlóak voltak. 

A közös vállalatba természetesen mindkét cégtől jönnek majd szakemberek, valamint Párizsban és Bonnban is lesz központja.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés