Drágul a győztes Spotify

Címkék: Spotify

2011.
04.18.
15:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az európai Start-Up 100-as lista első helyezettje május elsejétől havi 10 órára csökkenti ingyenes streaming szolgáltatását.

A cégnél azzal indokolták a változtatást, hogy az ingyenes elérés fenntartásának érdekében csökkenteniük kell annak mértékét. A Spotify hirtelen nagyon népszerű lett, a felhasználók egyre többféle előadót hallgatnak rajtuk keresztül és ezzel úgy látják a kalóz letöltések száma is csökkenhet, ami kezdeti céljaik egyik fontos pontja volt.

Azokat a felhasználókat, akik az Unlimited és Premium szolgáltatásokra fizettek elő, nem érinti majd a módosítás. A többiek viszont az eddigi havi 20 óra helyett 10-et kapnak majd díjmentesen. Akik tavaly november 1 előtt regisztráltak, május egytől tapasztalhatják majd a csökkenést, akik ezután, az első hat hónapban, még 20 órát hallgathatnak ingyenesen zenét. Továbbá a felhasználók egy dalt maximum ötször játszhatnak le.

A Spotify-t 2008-ban indították el, és jelenleg Svédországban, Franciaországban, Spanyolországban, Angliában, Norvégiában, Finnországban és Hollandiában elérhető. Tárgyalásokat folytatnak azért, hogy Amerikába is átvigyék a szolgáltatást, és egy megállapodást már kötöttek ennek érdekében a Sony-val. Pontos dátum az esetleges amerikai indulásról még nincsen.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú Barczi Imrével, a Postr leendő termékmenedzserével

"Nem ismerem még ennyire a Postr-t, de nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia. Épp az a lényeg, hogy ezek az új újramegosztó szolgáltatások a bloggolásnál jóval kevesebb energiaráfordítást kívánnak a felhasználóktól, így többen tudnak bevonódni. Sokkal fontosabb a reagálás, mint az önálló tartalomelőállítás."

"Nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia" 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés