Drágul a győztes Spotify

Címkék: Spotify

2011.
04.18.
15:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az európai Start-Up 100-as lista első helyezettje május elsejétől havi 10 órára csökkenti ingyenes streaming szolgáltatását.

A cégnél azzal indokolták a változtatást, hogy az ingyenes elérés fenntartásának érdekében csökkenteniük kell annak mértékét. A Spotify hirtelen nagyon népszerű lett, a felhasználók egyre többféle előadót hallgatnak rajtuk keresztül és ezzel úgy látják a kalóz letöltések száma is csökkenhet, ami kezdeti céljaik egyik fontos pontja volt.

Azokat a felhasználókat, akik az Unlimited és Premium szolgáltatásokra fizettek elő, nem érinti majd a módosítás. A többiek viszont az eddigi havi 20 óra helyett 10-et kapnak majd díjmentesen. Akik tavaly november 1 előtt regisztráltak, május egytől tapasztalhatják majd a csökkenést, akik ezután, az első hat hónapban, még 20 órát hallgathatnak ingyenesen zenét. Továbbá a felhasználók egy dalt maximum ötször játszhatnak le.

A Spotify-t 2008-ban indították el, és jelenleg Svédországban, Franciaországban, Spanyolországban, Angliában, Norvégiában, Finnországban és Hollandiában elérhető. Tárgyalásokat folytatnak azért, hogy Amerikába is átvigyék a szolgáltatást, és egy megállapodást már kötöttek ennek érdekében a Sony-val. Pontos dátum az esetleges amerikai indulásról még nincsen.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hazai webshopok piaci helyzete

Az online üzletek többségének nem hogy ártott volna a recesszió, kifejezetten előnyükre vált. Az Év internetes kereskedője díj nyerteseit is megkérdezve körbejártuk, profiltól függően hogy állják a sarat az online boltok, és megnéztük azt is, milyenek lesznek az idei vásárlói trendek.

A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés