Csúcson az Apple

Szerző: digibiz Forrás: Portfolio.hu

Címkék: Apple

2011.
09.21.
11:47

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Apple továbbra is a világ legértékesebb vállalata, sőt árfolyama történelmi csúcsot döntött.

Hiába az európai adósságválság, a globális gazdasági lassulástól való félelmek és Steve Jobs lemondása, új történelmi csúcsra száguldott tegnap az Apple árfolyama és ezzel továbbra is a világ legértékesebb vállalata a cég piaci kapitalizáció alapján. Hétfőn 413,23 dolláron döntött történelmi csúcsot az árfolyam, végül 411,6 dolláron zárt, amivel 381,6 milliárd dolláros piaci kapitalizáció adódik - írja a Portfolio.hu.

Ezzel továbbra is az Apple a világ legértékesebb vállalata piaci kapitalizáció alapján, maga mögött hagyva Siemenst, az SAP-t, a BASF-t, a Daimlert, a Deutsche Telekomot és a BMW-t is.

A befektetőket nem zavarja, hogy a Samsung tervei szerint újra pert indít az Apple ellen, mert a vád szerint lemásolta termékei dizájnját. A Samsung mostanra a mobilpiac második legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát és a táblagépek piacán is a dél-koreai vállalat az egyetlen komoly riválisa, így érthető a rivalizálás.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés