Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 65 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
12.09.
15:30
0 hozzászólás

Egyre magasabb a mérce - interjú Dankovics Tamással, a Nokia üzletfejlesztési igazgatójával

Címkék: Nokia | interjú | okostelefon


A Nokia novemberben jelentette be, hogy appstore-ja elérte a napi 3 millió letöltést. Erről és általában az okostelefonok jelenéről és jövőjéről valamint a Nokia egyéb irányú fejlesztéseiről beszélgettünk Dankovics Tamással, a Nokia üzletfejlesztési igazgatójával.

2010.
12.08.
12:14
0 hozzászólás

KSH: 15 netszolgáltató uralja a piacot

Címkék: KSH | mobiltelefon | statisztika | internet


Csökken a mobiltelefon-előfizetések száma, a KSH szerint lassan telítődik a piac. Ráadásul költségtakarékossági okból egyre kevesebben cserélik le a készüléküket. Az internet előfizetések száma viszont továbbra is nő, főleg a mobilinterneté, ami 53 százalékos növekedést produkált.

2010.
12.07.
16:34
0 hozzászólás

Három mobilgyártó fölözi le az amerikai piacot

Címkék: okostelefon | Apple | Google | RIM


A comScore készített egy átfogó felmérést az amerikai emberek okostelefon használati szokásairól. Ebből többek között kiderül, hogy három mobilgyártóé a piac nyolcvan százaléka, és hogy a felhasználók közel harmada használja telefonját közösségi aktivitásának fokozására és blogolvasásra.

2010.
11.16.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: Samsung | mobiltelefon | spam


Lassan, de tovább növekszik a mobilelőfizetések száma. Készüléknek azonban a Windows Phone 7 nem a legjobb választás, mert a Samsung szerint az elrontja a memóriakártyát. Mindeközben lekapcsolták a világ legnagyobb spam küldőit, és óriásfelvásárlás történt az adattárolási piacon.

2010.
11.11.
12:15
0 hozzászólás

Folyamatosan csökken a vezetékes telefonvonalak száma

Címkék: internet | telefon


Szeptemberben tovább nőtt a szélessávú internet előfizetések száma, sőt a hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma is emelkedett, noha csak kétezerrel. A hagyományos vezetékes telefonvonalak száma viszont tizennyolc ezerrel csökkent előző hónaphoz képest. Egy októberi felmérés szerint a magyar internetezők nyolcvan százaléka rendelkezik nagy sebességű net kapcsolattal.

2010.
10.30.
11:17
0 hozzászólás

Webkettes törekvések a Szépművészetiben

Címkék: okostelefon | múzeum | wifi


Netes tárlatvezetést kínál a budapesti Szépművészeti Múzeum az okostelefon tulajdonosoknak. Az interaktivitás egyelőre kimerül abban, hogy a látogatók ingyen WiFi-t használhatnak és megnézhetnek egy okosmobilokra optimalizált kiállítást. A fejlesztés azonban optimizmusra ad okot, a lehetőségek bővítését, így az online jegyvásárlás bevezetését jövő őszre tervezik. Lévay Zoltánt a múzeum kommunikációs osztályvezetőjét kérdeztük.

2010.
10.18.
14:32
0 hozzászólás

Annyira nem menő a Facebook-os Skype

Címkék: Skype | Facebook | video telefonálás


Egy most közzétett tanulmány szerint egyre több amerikai tart kapcsolatot videó'telefonon'. A legnépszerűbb telefonálásra alkalmas program a Skype, amin naponta átlagosan 520 millió percet beszélgetnek egymással a felhasználók. A program újítása, hogy integrálta a Facebookot, ám tesztek szerint mégsem éri el a várt sikert a megújult chat.

2010.
10.12.
09:39
0 hozzászólás

A Windows Phone 7 ütőképes smartphone platform lehet

Címkék: Windows Phone | okostelefon


A Microsoft igen sokáig húzta-halasztotta, hogy előálljon saját, valamire való okostelefon platformjával, de úgy tűnik nem hiába. Igaz csak külsőségekben sikerült elhatárolódniuk az iPhone-diktálta smartphone-világtól, de ez akár elég is lehet arra, hogy nagy számban hódítsák magukhoz az okostelefonoktól eddig idegenkedő vásárlókat.

2010.
09.16.
08:32
0 hozzászólás

Itthon is erősít az okostelefonokkal visszatérő Nokia

Címkék: Nokia | okostelefon


A Londonban rendezett Nokia World-ön a cég egyszerre négy okostelefon bejelentésével rázta le magáról azt a hosszú ideig tartó bénultságot, amely a néhány éve még úttörőként diadalmaskodó finn vállalatot az első iPhone megjelenése óta sújtotta. Hazánkban eközben bejelentették, hogy tovább fejlesztik K+F központjukat.

2010.
08.27.
11:08
0 hozzászólás

Leminősíthetik a Nokiát

Címkék: Nokia | okostelefon


Az elemzők szerint leminősítés várható a Nokiára, a cég üzleti modellje ugyanis nem tudja biztosítani a sikert az Apple elleni harcban. Az elemzők szerint leminősítés várható a Nokiára, a cég üzleti modellje ugyanis nem tudja biztosítani a sikert az Apple elleni harcban.

|« első « előző 1 2 3 45 6 7 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Fesztiválok online

A közösségi szájtokon való jelenlét a fesztiváloknak is létszükséglet, az oldalakat lájkolni és követni szinte kötelező. Az európai rendezvények szervezői emellett online fesztiváltévével, fesztiválos iPhone applikációval, a fesztiválhonlapba integrált repjegy- és autóbérlési lehetőséggel is előrukkoltak.

Közösségi oldalak a nagyszínpadon - online fesztiválkörkép Közösségi oldalak a nagyszínpadon - online fesztiválkörkép

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak