Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
11.26.
15:13
0 hozzászólás

A 15 éves magyar webről nosztalgiáztak a kulcsemberek

Címkék: online tartalom | internet


Uj Péter hívott össze egy találkozót annak apropóján, hogy 15 éves a magyar kereskedelmi internetszolgáltatás, és ugyancsak 15 éves az Internetto, valamint a Magyar Elektronikus Könyvtár. A meghívottak között elsősorban az akkori kulcsemberek voltak, illetve pár olyan ember, akik azóta lettek fontos szereplői a magyar webes tartalomiparnak.

2010.
10.21.
13:45
0 hozzászólás

Mi értelme van az MTI-nek?

Címkék: online tartalom | MTI


Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

2010.
09.10.
11:29
0 hozzászólás

Divatmárkák a weben - körkép

Címkék: online tartalom


A Gap és a Zara után hamarosan a H&M is beáll a külföldön online shopokat üzemeltető márkák közé. Megnéztük, hogy itthon mi a helyzet, és kiderítettük, hogy miért nem nyitnak a gyártók gyakrabban webshopot.

2010.
09.01.
07:43
0 hozzászólás

Mától csak online jelenik meg a legrégebbi brazil napilap

Címkék: online tartalom


Brazília egyik legrégebbi napilapja, a véleményformáló Jornal do Brasil (JB) kedden jelent meg utoljára nyomtatott formában: mától kezdve kizárólag az interneten találkozhatnak majd vele olvasói.

2010.
07.06.
07:45
0 hozzászólás

Fizetős lett a Times

Címkék: Times | online tartalom


Tegnap óta fizetni kell a Times és a Sunday Times weboldalain. A kiadványok címlapja természetesen még elérhető, de a következő kattintásra már a "fizetési felszólítással"szembesülünk. Rupert Murdoch már jó előre bejelentette, hogy a lehető legszigorúbb fizetős modellt választották, azaz nem lesznek ingyenes cikkek, sem az olvasóknak, sem a Google-nak.

2010.
06.17.
13:52
0 hozzászólás

Külföldre nyit a ma megújuló időjárásportál

Címkék: online tartalom | köpönyeg.hu


Ezekben a percekben lövik ki a megújult Köpönyeg.hu-t; a portál az új dizájn mellett a magyar időjárási oldalakon eddig nem elérhető, 20 ezer külföldi településre vonatkozó időjárás-előrejelzéssel is előrukkolt.

2010.
06.16.
11:11
0 hozzászólás

"A tartalom hitelessége fontosabb a stílusnál" - interjú az Origo Zrt. vezérigazgatójával

Címkék: Vaszily Miklós | Origo Zrt. | online tartalom | interjú


Tévés projektek, blogos, iWiW-es és freemail-es fejlesztések, a 2010-es foci VB-re indított webrádió. Az évek óta tartó fejlesztések és a látszólag spontán elinduló szolgáltatások mögötti stratégiáról, a Telekom cégének jövőjéről az Index.hu-tól átigazolt Vaszily Miklóssal beszélgettünk, aki bő fél éve vezeti az Origo Zrt.-t.

2010.
06.11.
17:30
0 hozzászólás

Foci VB 2010: interaktív webrádió indult

Címkék: Foci VB 2010 | online tartalom


Az [origo] is beszáll az online foci VB közvetítésbe, ma elindította online rádióját. A szolgáltatás érdekessége, hogy interaktív, tehát bárki kommentálhatja az eseményt. Körbeérdeklődtünk kicsit.

2010.
05.25.
17:25
0 hozzászólás

Európa 2020: IKT-ban a középmezőnyben vagyunk

Címkék: Európai Unió | digitális társadalom | online tartalom | Európa 2020


Az Európai Bizottság által kiadott, Európa digitális versenyképességéről szóló jelentése szerint az európai digitális gazdaság egyre erősebb, minden gazdasági ágazatban terjed, és életünk minden területére hatással van.

2010.
03.22.
15:22
0 hozzászólás

Böngészők vírusvédelmi képessége

Címkék: online tartalom | adathalász | vírus


Az NSS Labs 2010 januárjában immáron harmadik alkalommal vetette alapos vizsgálat alá a legelterjedtebb böngészők legfrissebb változatainak vírusirtó képességeit. Górcső alá került az IE8, a Safari 4, a Firefox 3.5, a Chrome 4 és az Opera 10.

|« első « előző 12 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Akcióban a szezonális termékek

A webáruházak többsége nem készül külön akcióval a nyárra, inkább az őszi és téli időszakhoz hasonlóan a szezonális termékeket kínálják kedvezménnyel. Az internetes üzletek a válság miatt nem változtattak az árazási szokásaikon, azonban így is növelték vásárlóik számát.

Nyári akciók nélkül is bővülnek a webshopok Nyári akciók nélkül is bővülnek a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak