Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
05.20.
13:29
0 hozzászólás

A Like lehet az egyik legfontosabb marketing eszköz

Címkék: like | Facebook | marketing


Sok vállalkozás számára lassan elengedhetetlenné válik, hogy Facebook oldaluk legyen. Ebbe pedig legalább ugyanannyi energiát és tervezést kell fektetni, mint egy céges honlapba.

2010.
08.17.
13:14
0 hozzászólás

Ál-dislike gombbal terjed a vírus

Címkék: Facebook | dislike | vírus


Mivel a felhasználók jó ideje követelik a Facebook-tól, hogy legyen "dislike" gomb az oldalon, ez remek lehetőséget nyújt a bűnözőknek, hogy vírust terjesszenek a segítségével. A júzer örül, hogy végre teljesült a vágya, hiszen telepítheti a nem tetszést kifejező gombot, közben pedig minden adatához hozzáférnek a hackerek.

2010.
06.23.
13:56
0 hozzászólás

A Netpincér beépült a közösségi oldalakba - interjú

Címkék: Netpincér.hu | Perger Péter | Dislike | interjú


Az itthoni e-kereskedelemben a Netpincér.hu úttörőnek számít, több díjat nyert már innovatív megoldásaiért. Legújabb fejlesztésük a portál közösségi oldalakba való beágyazása. Az eddigi tapasztalatokról kérdeztük az ügyvezető igazgatót, Perger Pétert.

2010.
06.23.
12:40
0 hozzászólás

Bajban a brandek - dislike-kal támad a közösség

Címkék: dislike | Facebook | Netpincér


A közösségi véleményformálás nagy mértékben ronthatja az egyes szolgáltatások és termékek megítélését. A "dislike" gomb megjelenése sok cég számára megadhatja az utolsó döfést. Hogy hogyan lehet kezelni az átalakult csatornákat és hogy hogyan alkalmazkodhatnak a vállalkozások a formálódó körülményekhez, arra szakértők segítségével kerestük a választ.

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Magyar fejlesztés az e-vámügy

Június közepe óta létezik egyablakos, elektronikus vámügyintézés Magyarországon, amitől az ügyintézés felgyorsulását és leegyszerűsödését várják, kisebb költségért. A magyar fejlesztés egyedi, sehol ennyi hatóságot nem hangoltak össze az EU projektjében. Szántó Tamást, a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ elnökhelyettesét kérdeztük az új rendszerről.

Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak